Detectat un nou i preocupant brot de coronavirus en una comunitat d'Espanya

Les persones que van visitar la discoteca durant aquells dies s'han de realitzar «les proves sanitàries oportunes dirigides a descartar possibles casos»

discoteca
S'ha detectat que els clients que entre el 10 i 12 de juliol van anar a una discoteca de la localitat podrien estar contagiats | CatalunyaDiari

L'oci nocturn torna a ser el responsable d'un nou rebrot de coronavirus a la Comunitat Valenciana. No respectar les mesures de seguretat ha comportat que el virus hagi contagiat a persones a SantaPola (Alacant). Així doncs, s'ha detectat que aquells que van visitar una discoteca de la localitat, entre el 10 i 12 de juliol, podrien estar contagiats, motiu pel qual aquest dimarts estan convocats per realitzar-se la prova.

La Conselleria de Sanitat i l'Ajuntament de Santa Pola han demanat a totes aquelles persones que durant les dates assenyalades anteriorment van visitar la discoteca 'Oasis', vagin aquest dimarts al pavelló municipal Lara Gónzalez per realitzar «les proves sanitàries oportunes dirigides a descartar possibles casos de contagi». Segons s'ha informat, l'horari de convocatòria per poder realitzar-se les proves és des de les 9.00 fins a les 14.00 hores.

Segons s'indica a la convocatòria, a la qual ha tingut accés l'agència EFE, totes aquelles persones que vagin fins al pavelló municipal «hauran d'acudir proveïts amb la targeta SIP» i, a més, hauran de complir amb les mesures de seguretat establertes i «anar amb mascareta i seguint les recomanacions de distanciament, higiene i seguretat establertes per les autoritats competents».

De fet, davant dels brots detectats en els últims dies, la Comunitat Valenciana s'ha sumat a totes aquelles que ja han decretat l'ús obligatori de mascareta a la via pública, encara que es respecti la distància de seguretat.

Més de 4.000 contagis el cap de setmana i 200 brots actius

Aquest dilluns Sanitat feia públiques les dades de la incidència del coronavirus a Espanya d'aquest cap de setmana i anunciava que, en aquesta ocasió, els contagis que s'havien produït en les darreres 24 hores han estat de 685 mentre que han sigut 9 les persones mortes en els últims 7 dies, des del divendres només s'han produït dues morts. Segons ha informat Sanitat els nous casos que s'haurien diagnosticat des de divendres han estat 4.581. El total de positius des de l'inici de la pandèmia se situa als 264.836.


Comentaris

envia el comentari