Albert Rivera parlant

Guerra oberta entre Albert Rivera i el bufet d'advocats per la indemnització que vol

L'exdirigent de Ciutadans demana 500 dies per any treballat i un milió d'euros per danys morals | Els responsables de Martínez-Echevarría el repten a plantejar una demanda

El serial que protagonitzen Albert Rivera i el bufet d'advocats Martínez-Echevarría va per llarg. L'ex de Ciutadans té la intenció de cobrar tots els diners que havia signat amb fins al 2025. Tot el contrari que volen fer des del bufet.

Des de Martínez-Echevarría ho tenen ben clar: rebutgen pagar-li tot el que demana d'indemnització. A més, els seus responsables no només es queden aquí i asseguren que no els fa gens de por acabar als tribunals. 

El cas continua obert i no sembla que es quedi aquí. Les pretensions que té Albert Rivera no són les que el bufet d'advocats acceptaria pagar.

Les demandes d'Albert Rivera

El bufet Martínez-Echevarría va contractar l'exdirigent de CiutadansAlbert Rivera i amb ell també va arribar José Manuel Villegas. Tots dos van marxar de la feina, després de prendre una decisió de manera «assossegada» i «després de dos anys de reiterats incompliments contractuals»., segons assenyalaven.

A Rivera encara li quedaven tres anys de contracte i reclama cobrar tot el que hauria guanyat fins al 2025. És a dir, demanava una indemnització de 500 dies per any treballat i, a més, demanava un milió d'euros per danys morals. 

Unes pretensions que des del bufet d'advocats consideren que són «inacceptables» i que, fins i tot, els resulten «ofensives». Després del burofax rebut per part de Rivera, el responen dient que «hauran de ser els tribunals de justícia els que dirimeixin les pretensions i, en aquest cas, fantasies, dels seus representants».

Amb tot l'enrenou que s'ha generat al voltant de l'adeu de Rivera i Villegas del bufet, els responsables de Martínez-Echevarría han donat per tancada la possibilitat d'arribar a algun acord entre totes dues parts. A més, els repten a plantejar una demanda.

Albert Rivera pot veure com moltes coses surten a la llum si va als tribunals. En concret, s'arrisca que es facin públiques les xifres del seu contracte pel bufet d'advocats. Alguns mitjans ja han apuntat que el seu sou estava per sobre dels 450.000 euros l'any.


L'exdirigent del partit taronja també queda en mala posició per la seva assistència a l'oficina. Asseguren que, segons el registre d'hores del despatx, hi ha mesos que Rivera només va anar-hi dues hores.