Leo Messi calentament amb el PSG

Messi compra un nou negoci i fa fora 40 treballadors

L'astre argentí ha pres una dràstica decisió després de la compra del negoci

Messi no acostuma a acaparar les portades dels diaris per aquesta mena de notícies. De fet, sempre se n'havia mantingut al marge. Darrerament, però, l'argentí ha volgut explorar la seva faceta d'home de negocis i, com és inevitable, això comporta una sèrie de conseqüències.

La primera és clara: sempre estaràs esquitxat per la polèmica. Quelcom que li passa justament a Messi, ja que l'argentí ha comprat un hotel a Cadis i la seva primera decisió ha estat d'aquelles que fan història. Ha fet fora fins a 40 treballadors de l'hotel. 

Messi deixa sense feina a més de 40 persones

El grup MIM Hotels propietat de Leo Messi ha adquirit un hotel al port esportiu de Sotogrande, Cadis. El complex hoteler és conegut per ser un dels més cotitzats de la zona. El luxe i l'exclusivitat, per tant, no hi falten. 

Hotel de Messi a Sotogrande
Vista exterior de l'hotel | MiM Hotels

Doncs bé, després d'adquirir l'hotel, els assessors de Messi han decidit acomiadar tots els treballadors de l'antiga gerència. Els treballadors eren contractats per l'empresa Acciona i se n'han anat al carrer. Pim, pam, pum.

L'arribada de l'empresa de Messi ha suposat un abans i un després. És cert que MIM ha pagat les corresponents liquidacions a tots els treballadors. Quelcom que no ha semblat suficient als treballadors fixos que ara es troben al carrer.

L'alcalde de Cadis, Juan Carlos Ruiz Boix, s'ha posicionat a favor de les famílies afectades. "No permetrem que la primera decisió sigui la liquidació de grans professionals", declarava.

L'interior del nou MiM Sotogrande de Messi
L'interior del nou MiM Sotogrande | MiM Hotels

Segons Juan Carlos, es vol lluitar perquè els professionals tornin a la seva activitat amb normalitat. L'hotel de Sotogrande Club Maritim obre les portes l'abril de 2022, segons la pàgina web.

És un moviment ideal en l'àmbit empresarial

La ubicació de la nova compra és ideal. És a prop dels millors camps de golf i, a sobre, a 40 minuts de l'aeroport. A part de trobar-se, òbviament, al costat del port esportiu.

Compta amb 31 habitacions dobles, 8 suits i dos àtics. És un hotel de 4 estrelles que aspira a ascendir a cinc amb la incorporació de MIM. 

A Sitges també va tenir problemes

Aquesta no és l'única polèmica que ha protagonitzat MIM. L'adquisició de Sitges també va comportar problemes a Leo Messi.

Messi va comprar un hotel amb irregularitats. Els balcons del complex de Sitges no compleixen la normativa arquitectònica. De fet, abans de la compra per part de Messi, s'havia de demolir l'edifici.

L'hotel de Cadis no és l'únic pendent d'obertura. S'estima que per l'hivern que ve s'obri un "MIM Andorra".

Les dues noves obertures se sumen a 4 hotels que funcionen a ple rendiment. Sitges, Eivissa, Mallorca i Baqueira són els altres gestionats per MIM. Sembla que l'empresa de Leo Messi es troba en plena expansió.