Burger King deixarà de distribuir joguines de plàstic al menú infantil

McDonald's oferirà la possibilitat de substituir la joguina per una bossa de plàstic o un llibre

Imatge d'arxiu d'un restaurant Burger King
Imatge d'arxiu d'un restaurant Burger King | Cedida

Seguint l'estratègia dels seus competidors, Burger King deixarà de distribuir les joguines de plàstic amb els menús infantils. De moment, aquesta mesura s'aplicarà només als restaurants del Regne Unit i es preveu que, d'aquesta manera, s'estalviïn fins a 320 tones de plàstic d'un sol ús.

Tot va començar amb una petició a Change.org de dues germanes de 7 i 9 anys, Ella i Catlin McEwan, que van demanar a Burger King i McDonald's que retiressin les joguines de plàstic per contribuir a la preservació del medi ambient. «Ens va entristir veure com el plàstic posava en perill la vida salvatge i contaminació l'oceà, i volem canviar això», asseguren les germanes.

«Ens agrada anar a menjar a Burger King i McDonald's, però els nens només juguen amb les joguines de plàstic que els hi donen uns minuts, abans de tirar-les i que facin mal als animals i contaminin els oceans», argumenten les petites a la petició, que ja porta més de 550.000 firmes.

La cadena de menjar ràpid Burger King ha reaccionat a la petició posant en marxa una campanya perquè la gent torni les joguines antigues i, d'aquesta manera, es redueixin els residus de plàstic.

Per la seva part, McDonald's va anunciar que a partir de l'octubre, als restaurants del Regne Unit, els clients tindran la possibilitat de canviar la joguina del Happy Meal per una bossa de fruita o un llibre. Malauradament, en aquest cas, alguns usuaris han informat les xarxes socials que la fruita i el llibre vénen embolicats en una bossa de plàstic.

També et pot interessar...

  • Burger King obre a l’Aeroport del Prat el seu restaurant més gran a l’Estat
  • Tres persones assalten amb pistoles i una destral un Burger King a Badalona

Comentaris

envia el comentari