Normalment quan es busca a algú no sol ser per donar-li, o almenys no per a dir-li, que ha guanyat 78 milions d'euros. La veritat és que aquesta persona podria ser qualsevol que hagi comprat una butlleta en el sorteig d'Euromillones que va ser validat a Màlaga capital. La participació entra dins de la primera categoria, que inclou cinc números i dues estrelles a emplenar.
La combinació premiada va ser registrada a l'administració de loteries número 20 de Màlaga, situada al centre comercial La Rosaleda. L'atzar va acudir a la seva cita divendres passat, però de moment no hi ha constància que la persona afortunada ho hagi reclamat.
El total a què ascendeix el joc és de 77.959.528 milions d'euros, segons ha informat Loteries i Apostes de l'Estat. La butlleta guanyadora de la loteria estava formada pels dígits 49, 29, 38, 9 i 14. Les estrelles que completaven la participació van ser el 7 i el 10.
La recaptació total ha estat de 64.854.286 euros. El pròxim sorteig tindrà un fons garantit de 17 milions per als qui aconsegueixin encertar la primera categoria.
El premi més gran d'Euromillones
El sorteig més afortunat de la història va saltar a les portades de mig Europa l'any 2019, quan Patrick i Frances Connolly van guanyar 133 milions d'euros. La parella britànica va aconseguir una cosa que amb la qual tothom fa broma de tant en tant, encara que el més curiós de tota la història és a on va anar a parar aquesta 'milionada'.
El matrimoni va decidir donar més de la meitat de la suma total a organitzacions solidàries, familiars, amics i altres persones que realment ho necessitaven. Entre les seves bones obres es troben la compra de mil tablets per a jubilats en hospitals, o el pagament dels estudis a un jove refugiat.
Amb motiu de la pandèmia, també han seguit contribuint a activitats benèfiques. Gestos com la compra de màquines per a la confecció de proteccions contra el virus, o la distribució de bons per a sanitaris, només fan que augmentar la vàlua dels seus actes.
El més curiós és que no han canviat per a res els seus hàbits. «Comprovo el meu compte bancari cada mes per comprovar què estic pagant en les factures de gas i d'electricitat» comentava Francis per a 'The Times'.
No tot són els diners
És una de frases que van repetir una i altra vegada en la seva aparició en els mitjans. Resulta comprensible que aquest tipus de declaracions sorgeixin quan en el pla econòmic la vida queda resolta. En l'actualitat dirigeixen tres empreses especialitzades en plàstic, una d'elles genera productes per al sistema sanitari públic britànic.
«En termes financers mai ens vam sentir benestants fins que vam guanyar la loteria, però sempre em vaig sentir rica en altres facetes. Fins i tot quan treballava llargues hores cosint jerseis sent una nena, m'ho passava molt bé», va comentar Frances a el medi citat.
Abans que li toqués la fortuna, en el seu primer treball ajudava la seva mare a teixir jerseis per a una empresa amb tot just nou anys. En tornar de l'escola cosia al costat de la seva progenitora fins llargues hores de la nit. Després, va treballar a la botiga de bosses d'una amiga fins que va aconseguir un lloc en un hotel, allí va romandre fins que va començar a estudiar a la universitat.
En relació amb la postura que han mantingut en tot moment, assenyalen que el més important és «el que fas amb la teva vida, no els diners que tens. Tinc aquesta filosofia de vida: 'Si has de fer alguna cosa, per què no ho gaudeixes?'. Vinc d'un barri pobre, però mai em vaig sentir d'aquesta forma. Quan era nena no trobava res a faltar», va declarar l'afortunada.
[predef]catalunya-diari-625[/predef]