YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Busquen una treballadora de la llar amb dos dies de descans al mes per 500 euros

Es demana que no tingui fills o que hagi cursat una llicenciatura o una enginyeria

Captura de l'oferta de feina de treballadora de la llar per 500 euros mensuals amb dos dies de descans
L'oferta oferia 500 euros al mes per una jornada intensiva i amb dos dies mensuals de descans | Catalunya Diari

Una oferta de feina publicada en el Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC), organisme adscrit a la Generalitat, cerca a una empleada de la llar i les cures en règim intern que no tingui fills i a la qual ofereixen tan sols dos dies de descans al mes i un sou de 500 euros.

En l'oferta, recollida per Europa Press, s'exigeix com a requisits tenir la seva situació regularitzada i una edat compresa entre els 30 i els 38 anys, i comptar amb una llicenciatura o enginyeria, així com experiència cuidar persones grans. 

«Empleada de la llar interna, amb descans de dos dies al mes, experiència en atenció a persones majors, salari de 500 euros al mes,edat entre 30 i 38 anys, papers de residència en regla, no tenir fills, tenir experiència en alimentació a persones grans, atenció de neteja de llar, permís de conduir, i bon caràcter», consta en el detall de les funcions de treball exigides.

Un exemple de la precarietat al sector

A la dona, perquè es demana una treballadora i no un treballador, que es postuli per a aquest lloc a Castelldefels se li ofereix un contracte laboral indefinit amb jornada intensiva, viurà en el domicili de qui requereixi els seus serveis com a interna, i amb la previsió que duri un any.

El sector del treball de la llar i les cures està molt feminitzat i en ell predominen les persones migrades, moltes vegades en situació irregular, i les seves treballadores es troben en una situació de vulnerabilitat i desprotecció, segons adverteixen diversos sindicats i associacions com a Libèl·lules.

El SOC l'ha retirada

Fonts del SOC han explicat a Europa Press que l'oferta s'ha retirat al llarg del matí d'aquest divendres, i ho han fet després de requerir tres vegades a l'empresa que ho fes i que aquesta fes cas omís.

No obstant això, l'oferta encara estava en línia a la tarda, i, com a mínim, una persona s'ha interessat per ella i s'ha inscrit. El SOC hauria de treure «en un màxim de dos dies, com a molt tres» les ofertes fraudulentes, però, en el cas de l'esmentada publicació es trobava present al portal feina activa des del 10 de gener.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari