Cabify disposa de 500 vehicles més a Barcelona i ofereix servei a Terrassa, Mataró, Martorell i Sitges

Segons fonts del Departament de Territori de la Generalitat, la companyia compleix dins el marge legal la normativa imposada des del març

Un taxi d'Uber o Cabify des de l'interior
Cabify disposa, des d'aquest dimecres, de 500 vehicles més per a operar a Catalunya | Cedida

La multinacional espanyola Cabify disposa de 800 vehicles a Barcelona. Des d'aquest dimecres, a més, ofereix servei a Terrassa, Mataró, Martorell i Sitges amb l'única condició que es reservi prèviament. La companyia seguirà ampliant així el seu petit imperi a Catalunya adaptant-se, però, a la normativa que obliga els clients a contractar els serveis amb una antelació mínima de 15 minuts.

Des de l'aprovació de la normativa de contractació prèvia per part del Govern i l'Ajuntament de Barcelona el passat març, Cabify va romandre al sector deixant de competir amb Uber, que va optar per abandonar la ciutat. S'estima que fa 8 mesos l'empresa només disposava de 300 vehicles; així mateix, ha ampliat en 500 els cotxes que donen servei.

  

Compleixen la normativa 

Fonts del Departament de Territori asseguren que Cabify acata els canvis dins la legalitat respectant els 15 minuts per trajecte. «Que la seva flota hagi crescut en tan poc temps demostra que el seu model és viable amb la nova normativa», assenyalen.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari