Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto del logo de CaixaBank.

CaixaBank anuncia que farà milers de regals el desembre: aquesta mateixa setmana

Aquesta campanya de l'entitat tornarà el somriure a milers de nens

Quan arriba el Nadal, són moltes les empreses que decideixen fer alguna cosa per alegrar als més petits. En aquest cas, és CaixaBank qui ha llançat una campanya especial amb un objectiu clar: ajudar més de 27.000 nens a tot Espanya.

El que voleu aconseguir l'entitat bancària és que tots aquests nens en situació de vulnerabilitat puguin obtenir un regal nadalenc. D'aquesta manera, l'empresa se suma a centenars d'iniciatives dutes a terme per moltes altres organitzacions en aquesta època de l'any.

Aquesta nova campanya es diu «L'arbre dels somnis» i, de fet, ja ha començat. Aquí et mostrem en què consisteix i també com pots participar perquè tu també els puguis tornar el somriure als més petits i sumar-te a aquest bonic gest de l'entitat.

Aquesta és la nova campanya de CaixaBank amb regal inclòs

La nova campanya que ha llançat CaixaBank, anomenat «L'arbre dels somnis», és una de les millors maneres d'ajudar els més petits. Es troba dins del marc d'iniciatives dutes a terme aquest Nadal del 2022 per protegir la infància de la crisi.

CaixaBank
Per col·laborar has de portar el teu regal abans del 14 de desembre | EP

En concret, l'últim objectiu que pretén assolir l'entitat bancària és que més de 27.000 nens les famílies dels quals estan en situació de vulnerabilitat puguin rebre el seu regal igual que la resta.

La campanya, per la seva banda, està enfocada que els clients del banc hi participin, però també els seus empleats. Així, CaixaBank pretén fer un acte que promogui la solidaritat entre tots els ciutadans.

Així pots col·laborar tu també

Si tu també vols sumar-te a aquesta campanya de CaixaBank, pots adreçar-te a qualsevol de les oficines de l'entitat bancària. D'aquesta manera, podràs aconseguir alguna de les cartes que han escrit nens fins a 12 anys, on plasmen els seus desitjos nadalencs.

Gràcies a la participació de tots els clients i empleats de l'entitat, la iniciativa arribaria aquest 2022 a un rècord de lliurament des que va començar al 2018. Des d'aleshores, s'ha aconseguit que 100.000 nens de menys de 12 anys tinguin el seu regal.

Pots col·laborar amb CaixaBank sense haver de sortir de casa teva

En cas que no vulguis acostar-te fins a una oficina presencial, també podràs col·laborar en línia. Per això, pots sol·licitar la carta a través de la seva pàgina. Aquí també hauràs de triar l'oficina corresponent o la que et sigui més propera.

Caixabank
CaixaBank regalarà milers de joguines a través de «L'arbre dels somnis» | Europa Press

A cadascuna de les persones que vulguin sumar-se a la campanya se li assignarà algun dels milers de cartes que CaixaBank té repartides a les seves sucursals. Cal recordar que aquesta iniciativa se celebra per tot Espanya, per la qual cosa qualsevol s'hi podrà participar.

En totes aquestes cartes els nens de fins a 12 anys han deixat escrit el regal que els agradaria tenir aquest Nadal i que, per la seva situació econòmica, no podran rebre. Això és molt important tenir-ho en compte, ja que serà aquesta joguina la que hauràs de comprar.

No t'oblidis de portar el teu regal

Quan hagis sol·licitat la teva carta i se t'hagi assignat, l'únic que has de fer és comprar el regal que hi ha escrit. Després, ho has de portar fins a l'oficina que hagis posat abans del 14 de desembre. Això ho pots fer a la sucursal a què hagis acudit de forma presencial o a la que hagis posat com a més propera si has sol·licitat la carta via web.

Amb un gest tan senzill, des de CaixaBank pretenen tornar-los la il·lusió a milers de nens que, a causa de la situació econòmica de les seves famílies, no podran aconseguir un regal de Nadal d'una altra manera.