Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

CaixaBank, reconegut com el «Banc de l'any 2018» a Espanya

L'entitat financera ha rebut aquesta distinció que atorga 'The Banker', un mitjà del grup 'Financial Times

 CaixaBank considerat el millor banc espanyol del 2018
CaixaBank considerat el millor banc espanyol del 2018 | Cedida

CaixaBank ha estat considerat  el «Banc de l’any 2018» a Espanya per ‘The Banker’, una revista especialitzada que pertany al grup del ‘Financial Times’.  L’entitat financera va rebre aquest guardó aquest dijous 29 de novembre a la nit, en una cerimònia que va tenir lloc a la ciutat de Londres.

El comitè editorial de la revista escull el guanyador entre totes les candidatures rebudes. Per fer-ho, valoren aspectes com la transformació digital, la capacitat de creixement o l’aposta per la innovació i la qualitat del servei. És la tercera vegada que CaixaBank és premiat com el millor banc espanyol, després de rebre aquesta distinció els anys 2013 i 2016.  

Valoren el seu compromís amb l’excel·lència 

Els dos principals dirigents de l’entitat s’han felicitat per aquest nou reconeixement internacional. Jordi Gual, el president de CaixaBank, ha explicat que s’ha valorat el seu «compromís amb l’excel·lència i el servei al client a través d’una decidida aposta per la transformació digital i la innovació».  Per ell, aquests han de ser els pilars «del seu creixement futur», recollit en el seu Pla estratègic 2019-2021.

Jordi Gual, president, i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank s'han felicitat per aquesta distinció
Jordi Gual, president, i Gonzalo Gortázar, conseller delegat de CaixaBank s'han felicitat per aquesta distinció | Cedida

 

Per la seva banda, el conseller delegat, Gonzalo Gortázar, ha afirmat que és una demostració que «CaixaBank augmenta la seva rendibilitat i la seva força fruit d’un esforç col·lectiu per la qualitat del servei». Cortázar ha reiterat que  «els nostres clients inspiren els nostres empleats per la millora contínua».

CaixaBank tancarà més de 800 oficines    

Aquesta mateixa setmana, CaixaBank feia pública una de les mesures que durà a terme dins d’aquest pla per millorar la seva atenció al client. El banc va confirmar que tancaria 800 oficines a tos l’estat en els pròxims tres anys.  La iniciativa implicaria eliminar els taulells de l’interior sense que suprimir els caixers a l’exterior.

Per compensar aquesta situació, l’aposta de l’entitat financera és potenciar l’assessorament personalitzat sobretot a les zones urbanes, ja que les 1.706 oficines de zones rurals no es veuran afectades. Volen incrementar considerablement els seus ‘stores’, passant dels 285 actuals a 600 el 2021. En aquests,  els clients poden demanar una cita personalitzada per la qual disposen d’un horari més ampli.