Inés Arrimadas, criticada per un vídeo on parla amb accent andalús

Les xarxes socials veuen «forçat» l'accent de la líder Ciutadans a Catalunya, tot i que alguns usuaris la defensen

Andalusia es troba en plena campanya electoral i són molts els líders polítics que estan participant en aquesta, entre ells la líder de Ciutadans a Catalunya, Inés Arrimadas. Ella és la protagonista d’un dels vídeos electorals del seu partit, on parla amb una jove mare soltera que es troba a l’atur. El problema que han trobat les xarxes socials a la gravació és l’accent andalús que utilitza la diputada del Parlament nascuda a Jerez de la Frontera, a Cadis.

 

Crítiques pel que consideren un accent ‘forçat’

La intenció de la formació taronja amb aquestes imatges era, segurament, que se centressin en les seves crítiques al govern socialista andalús. Majoritàriament, però, els usuaris de xarxes socials com Twitter s'han fixat més en la seva manera de parlar.

Molts han qüestionat que sigui real aquest accent, titllant-lo de «forçat» i de ser simplement un gest electoralista. A més, ha rebut nombroses burles i hi ha qui ha recordat que ella mateixa va afirmar que ja no tenia cap mena d'accent.

 

Alguns usuaris defensen que pugui recuperar el seu accent

Tot i això, Inés Arrimades no només ha rebut critiques. Alguns usuaris han donat credibilitat a la seva manera d'expressar-se en aquesta gravació, i recorden que és habitual que la gent que fa temps que és fora del seu lloc natal recuperi l'accent quan hi retorna.