Caixabank continua negociant amb els sindicats la prejubilació de 376 treballadors de Barcelona

La reunió ha finalitzat sense acord |UGT ho considera «irrisori i insuficient»

Caixabank ha mantingut aquest dijous una nova reunió amb els sindicats per continuar negociant el pla de desvinculacions voluntàries incentivades dirigit als treballadors de Barcelona i Terol nascuts el 1962 o abans. En la primera trobada, l'entitat presidida per Jordi Gual va proposar pagar el 70% del salari brut als empleats adherits al pla, un oferiment que UGT ha qualificat d'«irrisori i insuficient».

Els sindicats han afirmat que l'entitat bancària «no s'ha mogut» dels seus plantejaments inicials. La reunió ha finalitzat sense acord i tant l'entitat com els sindicats s'han emplaçat a continuar negociant en una nova trobada la setmana vinent.

CCOO demana una retribució de fins al 85%

CCOO ha reclamat incrementar el percentatge de retribució fins al 85% i ampliar el pla a empleats de qualsevol província i més rangs d'edat. UGT també ha demanat augmentar el percentatge de pagament fins a un 75% o 80%, així com fer extensible la proposta a les persones nascudes el 1963.

Segons han explicat fonts coneixedores de la negociació a l'ACN, Caixabank ha mantingut l'oferiment de pagar el 70% del salari brut als treballadors de Barcelona i Terol. Aquestes dues demarcacions van ser les úniques que no van estar incloses en l'Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) del maig de 2019, que va afectar 2.023 persones.

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari