Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosalia donant un concert a Madrid (10-12-19)

Vídeo: Així sona la nova cançó sorpresa de Rosalía

La cantant va donar una pista a través de les xarxes, però pocs s’esperaven que estrenés per sorpresa un nou tema
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Juro que.

A post shared by ROSALÍA (@rosalia.vt) on

Feia un dia, la cantant Rosalia compartia  una imatge a través del seu Instagram que començava a aixecar sospites. Es tracta d’una fotografia on també apareixia Omar Ayuso, reconegut actor de la sèrie ‘Élite’. L’artista no ha deixat molt de temps per reflexionar: només 24 hores després  anunciava per sorpresa la seva nova cançó: ‘Juro que’.

'Juro que', una història d'amor separada per la presó

«El meu home porta pres més de 400 dies». Així comença Rosalía la seva nova cançó, que explica la història d’una dona que ha d’esperar que el seu amant compleixi condemna per tornar-lo a veure. Tot i això, l’assegura que l’esperarà sempre. «I si no surts tu, entro jo».

Amb l’estil flamenc que caracteritza els temes de la catalana, Rosalía torna a demostrar que  no necessita una gran promoció perquè les seves cançons siguin èxits.  A més, ha assegurat un triomf internacional amb un videoclip amb subtítols en anglès. Tenint en compte que la catalana passa molt de temps a Estats Units, acompanyada de celebritats com les germanes Kardashian, és evident que ha volgut que els fans de tot el món entenguin el significat de les seves lletres. Sens dubte, un tema que sonarà al llarg de 2020.

També et pot interessar...