Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rosalía

Rosalía revoluciona les xarxes amb el seu nou amor

Alguns dels seus haters li han comentat: «Serà el teu pròxim abric?»

Rosalía és notícia sigui quin sigui el motiu.  Qualsevol imatge que publiqui a les seves xarxes socials és una motivació més per a criticar o elogiar el seu estilisme o el seu estil de vida.

En aquesta ocasió,  la popular cantant catalana ha sembrat la polèmica per una tendra raó: un gos que sembla realment un peluix. Es tracta d'un caniche toy, la també popular raça de gos que té el cabell molt arrissat i que és perfecte per a totes aquelles persones fanàtiques de la neteja, ja que no els hi cau com a la resta d'animals peluts.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Rosalía rep missatges de tota mena

En aquest cas, Rosalía ha posat somrient davant la cara i ho ha fet amb un exemplar d'aquest gos als braços. El cert és que amb una imatge tan tendra sobren les paraules, però la catalana ha volgut compartir amb els seus seguidors que: «Ai Déu meu, m'he enamorat!».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ai dios mío me enamoréeeee

Una publicación compartida por ROSALÍA (@rosalia.vt) el

Les reaccions no es van fer esperar i van ser molts els fans els quals van voler fondre's en paraules boniques envers la seva ídola. Ara bé, la cantant internacional també compta amb el seu particular grup de 'haters' que s'encarreguen de criticar qualsevol de les seves publicacions. Així doncs, no han deixat l'oportunitat per afegir comentari com: «Serà el teu pròxim abric?».

L'abric de la polèmica

I és que cal recordar que una de les imatges que més furor van provocar de Rosalía va ser una amb la que apareixia amb un llampant abric de pell. «Animal mort», «jo tenia esperances en tu, per què utilitzes pell d'animals innocents?», «Aquesta pell no és teva, tu no la necessites per a viure, el que tens és un caprici», «Per què tia? T'adorava però com pots vestir un cadàver?», són alguns dels comentaris que es van poder llegir a la imatge que va publicar a Instagram fa ja alguns mesos. Malgrat les crítiques, Rosalía no acostuma a respondre aquests missatges i segueix gaudint de la vida i de la moda segons creu convenient.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

today HOLLAND (Down The Rabbit Hole Fest) Teddy Widder Stageeeeeeeeee 6:45

Una publicación compartida por ROSALÍA (@rosalia.vt) el

També et poden interessar...