Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
La cantant Rosalía en una gala

Rosalía, més criticada que mai: «La cosa més lletja que he vist en la meva vida»

L’artista ha compartit unes tendres imatges a través d’Instagram i ha acabat sent durament criticada per la roba escollida

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ROSALÍA (@rosalia.vt) on

Rosalía és tendència amb tot allò que fa, diu o comparteix a les xarxes socials. La catalana s’ha guanyat un lloc entre els seus seguidors i, tot i no ploure sempre al gust de tothom, l’artista és experta en acaparar portades. Entre els fenòmens que ha creat, està la viralitat que va causar l’habitació on s’allotjava o la combinació de les seves cançons amb les sardanes.

Després d’un any professional ple d’èxits, entre ells diversos Grammys i entrades esgotades en qüestió de minuts, també té temps pel descans.  La cantant es troba gaudint del Nadal després de tancar la seva gira a Madrid fa tan sols uns dies.

Els seus seguidors no perdonen 

Rosalia ha volgut compartir els seus moments de descans d'aquest Nadal amb els seus seguidors a través d’Instagram. Allà, ha pujat una sessió fotogràfica amb un petit gosset. Tot i això, la tendra imatge no és el que ha captat l’atenció dels seus gairebé 8 milions de seguidors de la xarxa.

Ha estat a l’hora de lliscar el dit cap a la dreta per continuar veient la resta de les fotografies quan els seus seguidors han criticat una peça de roba que portava la catalana. Concretament,  unes sabates de tacó amb plataformes que han cridat immediatament l’atenció de les xarxes.

«De quin contenidor has tret les sabates?»

Entre els comentaris elogiant la cantant, es poden veure centenars d’internautes sense tallar-se mentre opinen de l’estilisme de l’artista. Alguns d’ells, amb una mica més de subtilesa: «Ostres! Quant de temps sense veure el ‘zapatòfono’», «No semblen gaire còmodes aquestes sabates», «M’encanta el gos, les sabates molt lletges».

Altres, en canvi, han optat per comentar-li amb la confiança de qui parla amb una amiga propera:  «Tu estàs guapíssima. Les teves sabates són la cosa més lletja que he vist en tota la meva vida»,«Quin horror aquestes sabates», «Les sabates han trencat la fotografia. Tu preciosa!», «Tia, de veritat que t’estimo, però aquestes sabates són horribles», «De quin contenidor has tret les sabates?», «Hi havia sabates més lletges a la tenda?».

Sembla que, musicalment, Rosalía s’ha guanyat el cor de milers d’espanyols i de fora de les fronteres. Ara sí,  sembla que haurà de millorar el seu estilisme si vol acabar de convèncer a tots els seus milions de seguidors.

També et pot interessar...