Rosalía ja ha escollit el barri de Barcelona on vol viure

La cantant es mudarà en aquests pròxims mesos
Rosalía es troba a Barcelona buscant pis | Reuters

 

Si en un primer moment la cantant s'havia interessat per la zona del Tibidabo de Barcelona per establir el seu nou domicili, ara hauria canviat d'opinió i estaria visitant diferents opcions més properes a la zona marítima de la ciutat.

 

Aquesta dada ha estat desvetllada per la mateixa Rosalía, que ha compartit una fotografia al seu compte d'Instagram a la terrassa de l'Hotel Edition, situat a l'Avinguda Francesc CambóRosalía s'estaria decantant per Barcelona per estar propera a la seva família i a la vegada, estar connectada amb l'aeroport per poder realitzar tots els compromisos professionals que té en el seu dia a dia. D'aquesta manera, la cantant no s'allunyaria de les seves amistats catalanes.

 

 

Un barri modern amb espectaculars vistes de la ciutat

L'hotel que apareix a les fotos que ha compartit la cantant es troben al barri de la Ribera, a Ciutat Vella. Aquest és característic per trobar-se relativament a prop del mar i comptar amb diversos bars i restaurants moderns, molt freqüentats pels famosos que viuen o visiten la ciutat.

 

Fins al moment poc se sap sobre on acabarà vivint a la ciutat. Tampoc seria d'estranyar si finalment Rosalía s'acabés decantant per viure a Pedralbes, la zona de luxe a la ciutat comtal i que ja és molt freqüentada per futbolistes i importants personalitats del món de la música i dels negocis.

 

També et pot interessar...