YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Rosalía ja ha escollit el barri de Barcelona on vol viure

La cantant es mudarà en aquests pròxims mesos

Fotografia del calendari de Pirelli
Rosalía es troba a Barcelona buscant pis | Reuters

Si en un primer moment la cantant s'havia interessat per la zona del Tibidabo de Barcelona per establir el seu nou domicili, ara hauria canviat d'opinió i estaria visitant diferents opcions més properes a la zona marítima de la ciutat.

Aquesta dada ha estat desvetllada per la mateixa Rosalía, que ha compartit una fotografia al seu compte d'Instagram a la terrassa de l'Hotel Edition, situat a l'Avinguda Francesc CambóRosalía s'estaria decantant per Barcelona per estar propera a la seva família i a la vegada, estar connectada amb l'aeroport per poder realitzar tots els compromisos professionals que té en el seu dia a dia. D'aquesta manera, la cantant no s'allunyaria de les seves amistats catalanes.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Quiero vivir aquiiiiii @editionbarcelona 🏩🏩🏩

Una publicación compartida de ROSALÍA (@rosalia.vt) el

Un barri modern amb espectaculars vistes de la ciutat

L'hotel que apareix a les fotos que ha compartit la cantant es troben al barri de la Ribera, a Ciutat Vella. Aquest és característic per trobar-se relativament a prop del mar i comptar amb diversos bars i restaurants moderns, molt freqüentats pels famosos que viuen o visiten la ciutat.

Fins al moment poc se sap sobre on acabarà vivint a la ciutat. Tampoc seria d'estranyar si finalment Rosalía s'acabés decantant per viure a Pedralbes, la zona de luxe a la ciutat comtal i que ja és molt freqüentada per futbolistes i importants personalitats del món de la música i dels negocis.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari