Brutal assetjament d'Iñaki Urdangarin a la presó

Iñaki Urdangarin podrà gaudir del Nadal acompanyat de la seva família

Iñaki Urdangarín durant una de les seves sortides de presó
Iñaki Urdangarin va passar l'anterior Nadal a presó | GTRES

Iñaki Urdangarin gaudirà aquest any del Nadal amb la seva família, gràcies a un permís especial que li han concedit. Aquesta notícia deu haver agradat molt a Urdangarin, després que es donin a conèixer els atacs verbals que rep per part de les seves companyes del centre penitenciari de Brieva.

Els comentaris que li refereixen, tenen un to altament assetjant que se centren bàsicament en la seva figura d'home atractiu. Segons la periodista Pilar Eyre, les seves companyes de presó s'exalten quan veuen arribar a la infanta Cristina amb els vidres tintats al centre i comencen a cridar comentaris referits al físic de l'exesportista.

La infanta com a coprotagonista

Cristina ha d'escoltar multitud de comentaris quan entra al centre, comentaris molt pujats de to com per exemple aquest: «Cristina folla'l bé, que si no ho farem nosaltres, què estem molt calentes i ell està molt bo! T'ho canvio pel meu home. Ha arribat la Cristina per fotre amb el seu home! Deixa'l a gust, esprem-lo, que si no aquí estem nosaltres per follar, que passem molta gana!». Inclús, les internes arriben a suggerir que Urdangarin es quedi dins del centre per passar el Nadal amb elles.

Fins al moment, no se sap com assimilen aquests tipus de comentaris el matrimoni. D'altra banda, les sortides del centre tampoc són gens fàcils per Cristina que ha d'escoltar altres comentaris de l'estil: «Quants claus t'ha fet, Cristina? ¿Tres, quatre ...? Aquesta nit li donarem doble de sopar perquè es reposi...». Sembla que les preses ja han oblidat que l'exmembre de la Casa Reial es troba a presó per haver robat sis milions d'euros.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari