Així és el sofisticat centre de luxe on s'ha refugiat Jorge Javier Vázquez

El presentador ha parlat de la seva millora a través del seu blog

Jorge Javier Vázquez sortint de l'hospital
Jorge Javier Vázquez tornarà a la televisió per la gran final de 'Gran Hermano VIP' | gtres

Ha passat mig mes d'ençà que Jorge Javier Vázquez s'acomiadés de 'Gran Hermano VIP' i 'Sálvame' per sotmetre's a una intervenció quirúrgica. Aquesta estava programada i tenia relació amb el problema de salut que va patir mesos enrere. En un primer moment el presentador no va confirmar si tornaria per presentar la final de l'actual edició de 'Gran Hermano VIP', però finalment, s'ha confirmat la seva assistència en la gran final que se celebrarà demà mateix.

La recuperació del presentador tenia un afegit i que ell mateix va compartir amb els seus seguidors. Des de temps enrere arrossegava una greu depressió i ha estat la suma d'aquestes dues circumstàncies que l'han portat a refugiar-se en un luxós centre per a preparar la seva tornada al món real.

17.000 euros per una setmana de tractament

El presentador hauria estat una setmana al prestigiós centre 'Sha', situat a Alacant. Aquest està adreçat al benestar personal i ofereix fins a tres línies de tractament alimentaris diferents, que es complementa amb un seguit de tractaments i cures personals, com per exemple, piscina privada, massatges, teràpies psicològiques i activitats esportives.

Els menús s'adapten a cadascun dels residents, segons les necessitats pròpies així com al·lèrgies, intoleràncies i prescripcions mèdiques. Segons el web del centre, el tractament mínim és de set dies, però pot ampliar-se si el pacient ho demana.

Els preus no baixen dels 12.000 euros i se situen en una mitjana de 17.000 euros per setmana dins en el centre. A més, si els interessats ho desitgen, poden disposar d'habitacions de luxe valorades en 300 euros la nit.  En aquest centre s'han refugiat altres famosos com per exemple Julio Iglesias, Naomi Campbell, Kylie Minogue i Barbra Streisand.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari