Cristina Valls, la ‘influencer’ de l’alta societat que ven bosses de mà a Letícia

Dirigeix ‘Cris&Cris’ on ven productes de diversos dissenyadors

L’empresària i 'influencer' de l'alta societat, Cristina Valls Taberner
L’empresària i 'influencer' de l'alta societat, Cristina Valls Taberner | Gtres

Filla del co-president del desaparegut Banco Popular, Javier Valls Taberner, neboda d’un dels presidents, Luis, i emprenedora amb gran èxit i influència entre l’alta societat, Cristina Valls Taberner és molt reconeguda per tenir contactes en les altes esferes, però també per vendre bosses de mà a la reina Letícia.

Les bosses de Tissa Fontaneda que agraden a Letícia

Cristina va ser exparella de Cayetano Martínez de Irujo i també d’Isaac Andic, propietari de la firma de moda Mango. Tota una ‘inflluencer’ de l’alta societat, sap com comercialitzar els productes que li arriben a les mans i a les seves botigues ven de molts dissenyadors, però especialment bosses de mà de Tissa Fontaneda. Unes que són es poden reconèixer fàcilment gràcies a les seves formes geomètriques i que la reina Letícia ha lluït en diverses ocasions.

Pertany a una família d’empresaris i financers, molt relacionats amb Banco Popular, i vivia a Madrid fins al 2013, quan va  casar-se amb Francisco Reynés, exdirector general de Gas Natural i actual president executiu de Naturgy, i va mudar-se a Barcelona, on des de llavors es relaciona amb l’alta societat catalana, tot i dur una vida discreta centrada en els negocis i en la seva família, formada per tres fills del seu marit i dos més que la parella té en comú.

La ‘influencer’ va estudiar Cunef, diversos màsters, francès i anglès. Gràcies a la seva formació va fer pràctiques en empreses de Suïssa, Londres i Nova York, fins a acabar dirigint ‘Cris&Cris’, encarregar-se de les finances de part de la seva família i ser consellera en un banc de Brasil. A més a més, passa els hiverns esquiant entre Gstaad, La Cerdanya i Baqueira Beret, i els estius navegant per Palma de Mallorca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Palacio Real

Una publicación compartida de CHRIS & CRIS (@cristinavalls) el

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari