Mar i Froilà passejant pel carrer

Tots els detalls de la trobada entre Sofia i la xicota de Froilà

La jove busca fer-se un lloc en el món de les xarxes socials

Mar Torres, l'hereva de 'El Pozo' ha concedit una entrevista a 'Vanity Fair', on parla dels seus primers passos en el món de la moda i també de la seva arribada al món d'Instagram, on té intenció de fer carrera com a 'influencer' entre el públic més jove. Per descomptat,  la jove no ha pogut evitar les preguntes relacionades amb la relació sentimental que manté amb el nebot del rei Felip VI, Froilà de Marichalar.

Sobre aquesta, ha admès que es tracta d'una relació d'anades i de tornades. Unes petites crisis que justifica amb què tenen un caràcter molt similar i que això provoca que discuteixin amb certa freqüència. De la mateixa manera, Torres ha dit que veu la relació amb molta salut i que aposta que aquesta història serà per tota la vida. 

Una primera trobada amb la reina Sofia

Els responsables de l'entrevista han volgut saber si ja havia conegut algú del cercle de la família de Froilán. Mar Torres no ha tingut problemes per explicar com va ser la primera trobada amb l'àvia de Froilán, la reina emèrita Sofia. Aquesta primera trobada va tenir lloc en un acte, on explica que amb certa timidesa es va presentar la reina emèrita. Després explica, que va preguntar-li a la seva parella què li havia semblat a la seva àvia i Froilà li va respondre que li va caure bé.

També et pot interessar...