Pilar Rubio en una presentació

Pilar Rubio enfada les xarxes socials amb un comentari desafortunat

Pilar Rubio ha reunit centenars de comentaris contraris a les seves paraules
Pilar Rubio acostuma a ser notícia a les xarxes socials | GTRES
 

Pilar Rubio ha concedit una entrevista al diari 'El Mundo' on ha parlat de les dates nadalenques i de la importància o no que tenen aquestes fites. La periodista s'ha referit  a l'obligació que gairebé existeix de reunir-se amb la família en aquests dies senyalats i ha estat aquí quan ho ha fet esclatar tot.

Primerament s'ha referit al fet que no cal reunir-se amb la família si no et ve de gust, per seguidament dir que si en alguna ocasió et toca treballar per cap d'any, es treballa i prou. Aquest comentari ha fet que les xarxes s'indignessin i carreguessin contra les declaracions de la col·laboradora de 'El Hormiguero'.

Les xarxes no perdonen

Els internautes han estat molt durs amb la presentadora i han assenyalat que és curiós que digui això quan ella no treballa cap dia de l'any. Altres han anat més enllà i s'han referit a les quantitats astronòmiques que guanya la presentadora per cada aparició televisiva i publicitària a canvi d'uns minuts d'exposició pública, quan altres persones fan jornades eternes per molts menys diners.

També et pot interessar...