La reina Sofia durant un acte

Preocupació per l'absència continuada de la reina Sofia

La reina emèrita acostuma a participar en diferents actes durant les dates nadalenques

El 19 de novembre va ser l'últim cop que la reina emèrita Sofia feia una aparició pública. Ho feia acompanyant a la reina Letizia al mercat solidari Nuevo Futuro. A partir d'aquell moment, se li va perdre la pista i no ha tornat a aparèixer en cap acte ni fotografia de la família reial.

Aquest fet sorprèn i molt. És cert que el rei Joan Carles no compta amb agenda oficial d'ençà que va cessar, però la reina emèrita sí que segueix comptant amb agenda oficial i amb certes aparicions que acostuma a tenir per aquestes dates pròximes al Nadal. Entre aquestes cites, es troba  l'audiència que acostuma a fer la reina emèrita amb totes les ONG que presideix honoríficament i que reuneix un cop a l'any per veure com ha funcionat la seva activitat en els darrers mesos

On la situa la premsa

Per la seva banda, els mitjans gràfics situen a la reina Sofía a Grècia visitant al seu germà, però de moment no hi ha cap fotografia que demostri aquesta visita. Ara faltarà veure si torna a Espanya per les celebracions nadalenques. Un Nadal que comença amb molts dubtes, encara per saber qui s'asseurà a la taula per Nadal i les absències que sembla que hi hauran amb la sortida provisional d'Iñaki Urdangarín de presó.

També et pot interessar...