Rafa Mora s'assabenta a 'Sálvame' d'una possible nova infidelitat de la seva parella

Aquesta no seria la primera vegada que la seva parella Macarena és deslleial al col·laborador

Rafa Móra, molt afectat per una possible infidelitat de la seva parella
Rafa Mora s'assabenta d'una possible infidelitat de la seva parella | TELECINCO

Rafa Mora va haver d’enfrontar-se ahir al programa de ‘Sálvame’, totalment abatut, a les insinuacions que s’estan realitzant sobre la seva parella Macarena, que podria haver-li estat infidel per segona vegada en dos anys.

Així ho anunciava ‘Sálvame’, que iniciava les especulacions sobre el que podria haver estat una deslleialtat i que a Rafa Mora li ha fet recordar moments molt dolorosos del passat, quan es va assabentar en directe fa dos anys, que la seva parella Macarena li havia estat infidel: «Tots sabeu que vaig estar fatal, que vaig perdre vuit quilos i va ser un tema que em va comportar conseqüències», ha afirmat compungit.

 

Rafa Mora es mostra abatut per la possible infidelitat

«És un tema molt dolorós per mi i per ella. Ella no es mereix que jo estigui sospitant amb un tema que va succeir en el passat i que els dos vam decidir donar-nos una oportunitat», ha explicat als col·laboradors de ‘Sálvame’.

 

Rafa Móra amb la seva parella Macarena en un esdeveniment del 'Oh my club' a Madrid
Macarena, parella de Rafa Mora, podria haver-li estat infidel | CatalunyaDiari.cat

La versió dels tertulians apunta a un tal Ian com a possible amant de Macarena, encara que Rafa Mora ha volgut explicar la versió que li ha donat ella: «Va celebrar el seu aniversari aquest dissabte i va coincidir amb Ian al restaurant, i aquest va passar diverses vegades per la taula on ella es trobava», va relatar Rafa Mora, assegurant que segons la versió de la seva parella, la cosa s'havia quedat aquí.

Tot i això, també ha recalcat que si es tornés a donar una altra infidelitat, això suposaria un abans i un després en la seva relació i que no ho oblidaria.

També et pot interessar...

 


Comentaris

envia el comentari