Antonio David confessa que ha estat infidel a la seva dona Olga

L’ex de Rocío Carrasco ha passat pel polígraf de 'Sálvame Deluxe' i ha explicat la situació i la reacció que va tenir la seva parella

Antonio David Flores ha confessat que va ser infidel a la seva actual dona | Cedida

El polígraf de ‘Sálvame Deluxe’ no para de portar exclusives. Després de la notícia bomba que van destapar sobre la infidelitat de Cayetano Rivera a la seva dona, ara el programa ha viscut un altre adulteri, en aquest cas d’un concursant d’aquesta edició de Gran Hermano: Antonio David Flores.

L’exguàrdia civil ja va passar fa unes setmanes per Sálvame Deluxe, on va confessar tot el que va sofrir en la seva anterior relació amb Rocío Carrasco. Ara, ha tornat per sotmetre’s al polígraf amb les preguntes més íntimes de la seva vida, i va ser allà quan va haver de confessar que li havia estat indifel a Olga, la seva actual parella.

Ja li havia explicat tot a Olga

Antonio David va asseure’s per parlar, entre altres temes, de les seves conegudes relacions amoroses. Va afirmar, referint-se a la filla de Rocío Jurado, que ell «mai ha viscut per sobre de les seves possibilitats» tot i els continus rumors acusant-lo d’aprofitar-se econòmicament la situació. Segons ha explicat, el matrimoni li ha costat car, ja que té «greus problemes econòmics per les demandes de la seva exdona».

Tot i això, Antonio David també va tenir temps per ser qüestionat sobre la relació amb la seva actual parella Olga. Després de diverses preguntes, va acabar admetent que li havia estat infidel, però la història no acaba aquí. Aparentment, ella ja ho sabia, ja que ell mateix va decidir explicar-li castigat per la culpa.

«Ella era de Sevilla, jo de Madrid. Vam estar un any i mig de parella, però no érem parella i allà la vaig enganyar. Però em vaig sentir malament perquè ella em donava molt», ha confessat. També ha explicat quina va ser la reacció d’Olga quan ho va sentir: «Em cremava i al final li vaig dir. Al principi es va cabrejar amb mi i al cap de dues setmanes vam arreglar les coses, fins al dia d’avui». Tot i això, també ha reafirmat que no va fer-li el mateix a Rocío Carrasco, tot i les múltiples notícies que afirmaven la seva infidelitat.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari