Kiko Matamoros

Kiko Matamoros destapa la infidelitat de Cayetano Rivera a Eva González

La informació s'estava guardant a l'espera de noves dades.

'Sálvame' porta des de ahir extremant la prudència sobre les dades de la que seria la infidelitat de la dècada. Guardaven les dades, mostraven pistes amb comptagotes i estaven a l'espera de poder obtenir unes fotos que demostrarien l'infidelitat.

Pocs minuts abans d'acabar l'emissió del 'Sálvame' d'avui es disposaven a donar algunes dades més sobre el matrimoni que es trencaria després que es destapés la infidelitat.  Kiko Matamoros havia de donar dues pistes, però en l'explicació se li escapava el nom d'ell. Cayetano, fent referència a Cayetano Rivera. Els seus companys han començat a riure mentre que Carlota Corredera intentava despistar i fer callar a la resta de tertulians.

Aportant noves dades

Matamoros intentava explicar que les fotos obtingudes per un paparazzi  haurien estat comprades per una revista i que per tant, seran publicades segurament el dimecres vinent en una revista. El col·laborador ha volgut anar més enllà i ha explicat que ja s'haurien apartat anteriorment unes altres fotos de Cayetano amb aquesta noia, però que ara se li hauria complicat en excés tapar les proves de la infidelitat. Per últim, Kiko ha dit que  l'amant del famós tindria intenció que sortissin aquestes fotos per a després treure un rèdit econòmic i concedir entrevistes a diferents revistes i programes de televisió.

També et pot interessar...