Ara mateix: 'Sálvame' revela l'escàndol de la dècada

El programa té una informació històrica sobre una deslleialtat d'una parella famosíssima

Els col·laboradors rebien amb alegria la bona nova
Sálvame anunciarà una bomba | TELECINCO

En els deu anys d'història de 'Sálvame' han estat moltes les notícies que s'han donat, però aquesta tarda el programa ha començat a donar pistes sobre una informació que estarien treballant i que tiraria per terra un matrimoni molt famós.

Deslleialtat històrica

El director del programa, David Valldeperas, ha explicat que existeixen imatges i un testimoni que demostrarien aquesta infidelitat, però que fins al moment no es poden mostrar. El fet que s'hagi publicat aquesta informació prèvia ens dóna a pensar que aviat es dirà de qui es tracta i la magnitud que tindrà tot plegat.

Primeres pistes

Les primeres pistes arriben del mateix director que ha explicat en exclusiva que les fotos d'aquesta deslleialtat es van prendre quan ell estava molt relaxat, molt "segur" que ningú li enxamparia. Valldeperas ha deixat caure que el famós caçat no estaria a Espanya, per això estava tan tranquil. «Com podia estar tan relaxat si és molt famós? Perquè era a l'estranger... Per la seva professió pot viatjar amb assiduïtat a qualsevol ciutat europea, Àfrica i fins i tot Llatinoamèrica», ha confirmat el director.

També et pot interessar...

  

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari