Impactants revelacions de Terelu Campos sobre 'Sálvame'

L'excol·laboradora de 'Sálvame' té molt clar que no tornarà al programa

Terelu Campos a 'Telemadrid'

Terelu Campos parla de la relació amb els seus excompanys de 'Sálvame' | GTRES

 

Terelu Campos ha trencat el seu silenci sobre la seva marxa de 'Sálvame' i ha opinat sobre el que va passar amb els seus excompanys, i dels problemes de salut que patia quan anava al plató del programa.

    

La filla de Maria Teresa Campos ha revelat a la revista Lecturas que sentia por dels que eren els seus companys i ha denunciat els comentaris que considera més cruels. Campos va deixar 'Sálvame' el mes d'abril passat, i des de llavors, assegura no haver tornat a veure el programa com tampoc 'Socialité', espai que presenta María Patiño.

 

Terelu no tornarà a 'Sálvame'

L'actual col·laboradora de 'Viva la Vida' ha confirmat que no s'ha plantejat tornar al programa presentat pel català Jorge Javier Vázquez. Terelu recorda les tardes al programa com dures i amargues. «A 'Sálvame' patia ansietat i estrès, hi havia dies que feia el programa medicada.Necessitava pensar en la meva salut física i mental», ha confessat l'excol·laboradora del programa.

 

Mal record de la majoria de companys

A més dels problemes amb el programa, Terelu no guarda massa bon record amb els seus companys. «Després de deu anys compto amb els dits de les mans, i encara em sobren, les persones d'aquest programa que s'han preocupat per mi», explica la filla de Maria Teresa Campos a la revista Lecturas. També ha explicat que la seva relació amb Mila Ximénez està trencada. Belén Esteban i Chelo García Cortés són de les poques persones amb qui encara existeix una bona relació, igual que Jorge Javier Vázquez, pel qual continua sentint afecte i respecte.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari