Terelu Campos a 'Telemadrid'

Impactants revelacions de Terelu Campos sobre 'Sálvame'

L'excol·laboradora de 'Sálvame' té molt clar que no tornarà al programa

Terelu Campos ha trencat el seu silenci sobre la seva marxa de 'Sálvame' i ha opinat sobre el que va passar amb els seus excompanys, i dels  problemes de salut que patia quan anava al plató del programa.

    

La filla de Maria Teresa Campos ha revelat a la revista Lecturas que sentia por dels que eren els seus companys i ha denunciat els comentaris que considera més cruels. Campos va deixar 'Sálvame' el mes d'abril passat, i des de llavors, assegura no haver tornat a veure el programa com tampoc 'Socialité', espai que presenta María Patiño.

Terelu no tornarà a 'Sálvame'

L'actual col·laboradora de 'Viva la Vida' ha confirmat que no s'ha plantejat tornar al programa presentat pel català Jorge Javier Vázquez. Terelu recorda les tardes al programa com dures i amargues. «A 'Sálvame' patia ansietat i estrès, hi havia dies que feia el programa medicada.Necessitava pensar en la meva salut física i mental», ha confessat l'excol·laboradora del programa.

Mal record de la majoria de companys

A més dels problemes amb el programa, Terelu no guarda massa bon record amb els seus companys. «Després de deu anys compto amb els dits de les mans, i encara em sobren, les persones d'aquest programa que s'han preocupat per mi», explica la filla de Maria Teresa Campos a la revista Lecturas. També ha explicat que la seva relació amb Mila Ximénez està trencada. Belén Esteban i Chelo García Cortés són de les poques persones amb qui encara existeix una bona relació, igual que Jorge Javier Vázquez, pel qual continua sentint afecte i respecte.

També et pot interessar...