Terelu Campos

L'últim lleig de Terelu cap a 'Sálvame'

Terelu va explicar per què va abandonar el format que presenta Jorge Javier Vázquez

Ahir el plató de 'Viva la vida' es va convertir en un espai terrorífic per la festivitat de 'Halloween', on Emma García feia tornar a alguns dels seus col·laboradors al passat per reviure moments complicats. Quan va arribar el torn de Terelu Campos, Emma García va voler portar a la filla petita de la Campos al plató de 'Sálvame' per veure des d'allà un vídeo on es recollien alguns dels seus moments més tensos dins del programa de la sobretaula del canal.

Un cop es van plantar davant de la porta del plató Terelu va dir que es negava a entrar en aquell espai. Emma García sorpresa per aquesta reacció va voler saber més i va preguntar a la col·laboradora el motiu pel qual s'hi negava. En aquell moment Terelu va explicar que va abandonar el format que presenta Jorge Javier Vázquez ara feia sis mesos per voluntat pròpia i que si algun cop tornés a trepitjar aquell espai seria per voluntat pròpia i no pas, per la voluntat d'una altra persona, referint-se al director de 'Viva la vida' i que havia preparat tota aquella escenografia.

Jorge Javier Vázquez troba a faltar a Terelu a 'Sálvame'

Després, col·laboradora i presentadora van tornar a plató i des de allà van fer el visionament del vídeo, on s'incloïen unes declaracions de Jorge Javier Vázquez en les que hi deia que veia a Terelu trista a 'Viva la vida' i a més, admetia que trobava a faltar a Terelu a 'Sálvame' perquè aquell és el seu hàbitat natural i no pas el programa dels caps de setmana de la seva mateixa cadena.

Per la seva banda Terelu va agrair les paraules del comunicador i va admetre que no estava passant un bon moment, però que es devia a problemes personals i que res tenien a veure amb la seva feina, recalcant que se sentia molt còmode i agraïda pel tracte que se li estava donant al programa que presenta Emma García.

També et pot interessar...