Carles Costa a Catalunya Ràdio

Carles Costa, periodista de TV3, enamora les xarxes amb unes fotografies de petit

Carles Costa ha anat amb la seva mare a un programa de Catalunya Ràdio i ha aprofitat per compartir unes fotografies de la seva infància

Carles Costa és un dels periodistes més seguits de l'1 de novembre a Catalunya. El substitut de Toni Cruanyes al telenotícies vespre els festius i vacances, està aconseguint els mateixos números que Cruanyes a l'informatiu més vist de Catalunya,  el qual va tenir uns 800 mil espectadors.

Ara, el periodista  ha participat en el programa 'Amor de mare' de Catalunya Ràdio amb Teresa, la seva mare, i ha volgut regalar als seus seguidors unes fotografies de quan era petit. 

La seva mare diu:  «Té més de 40 anys i és de Barcelona. Li agradava Tres i l'astròleg i jugava a ser presentador». Tot i ser una pista fàcil, els oients de Catalunya Ràdio no ho van poder endevinar i van apostar per Òscar Dalmau i Llucià Ferrer.

Després d'això,  el mateix periodista ha volgut comparar les seves fotografies de petit amb unes actuals, de la mateixa entrevista a Catalunya Ràdio. Ha admès, també, que a la televisió fa «morritos», però afirma: «No sóc una vedette».

Carles costa

També et pot interessar...