María Jesús Grados

María Jesús i el seu acordió s'acomiaden de Benidorm

Després de més de quaranta anys actuant dia a dia, María Jeús Grados, coneguda popularment com a 'María Jesús y su acordeón' s'acomiadava per sorpresa de tots els allà presents.

La tarda d'ahir no va ser una més al 'Rincón de María Jesús y su acordeón', situat al carrer Girona número 2 de Benidorm. Després de més de quaranta anys actuant dia a dia, María Jeús Grados, coneguda popularment com a 'María Jesús y su acordeón' s'acomiadava per sorpresa de tots els allà presents.

Un vídeo gravat per un dels assistents és testimoni de l'improvisat comiat de la cantant que visiblement emocionada,  explicava que la nit d'ahir era l'última que actuaria en el seu local, el lloc on ha sigut molt feliç durant tots aquests anys. Mentre agraïa la confiança del seu públic i es desfeia entre aplaudiments, afegia que seguiria girant per tot l'estat amb el seu acordió però de manera puntual i deixant de banda les actuacions diàries que portava fent des de tants anys enrere.

Les xarxes es bolquen amb la cantant

El seu comiat dels turistes que freqüentaven el seu local ha estat del tot inesperat, de fet l'intèrpret no ha aparegut en cap programa explicant el seu adéu i això ha agafat per sorpresa a tots els internautes que han mostrat les seves mostres d'afecte cap a María José, fins i tot publicant imatges de les visites que havien fet amb anterioritat al seu show. Ara faltarà veure les properes aparicions de la cantant i saber el veritable perquè del seu comiat parcial del món de la música, això que tants cops ella mateixa ha admès que li dóna vida.

També et pot interessar...