Miki amenaçat de mort en un supermercat per ser català

El cantant ha estat víctima d'un comentari que pretenia ser ofensiu contra tots els catalans i catalanes.
Miki Núñez va representar Espanya a Eurovisió | GTRES

Miki Núñez ens té acostumat a compartir a través de les seves xarxes notícies relacionades amb la seva trajectòria musical i també comentaris graciosos sobre diferents temes. Però les seves últimes piulades prenen un to molt seriós i preocupant que no han passat desapercebuts pels seus seguidors.

 

L'ex concursant d' 'Operación triunfo' ha explicat al seu Twitter que aquest matí mentre es trobava en un supermercat ha escoltat a una senyora que li deia al seu marit que retornés un producte al seu prestatge perquè era català i que als catalans no se'ls havia de donar ni aigua, per a seguidament afegir «A veure si posen una bomba i es moren tots els putos catalans».

La resposta de Miki

El cantant, s'ha apropat a la senyora per a replicar-la i dir-li que estava lleig desitjar la mort a ningú. Seguidament la dona li ha dit «Tu també ets català? Doncs tant de bo t'enganxi també la bomba a tu». Núñez ha aprofitat aquest comentari per a rebutjar qualsevol mena de discriminació, ja sigui per raça, cultura, condició o procedència.

 

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor