El català Miki Núñez per fi confirma qui és la seva parella

L'extriunfito i la cantant Sara Roy han iniciat una relació sentimental

Miki Núñez durant una entrega de premis
Miki Núñez i la cantant Sara Roy són parella | GTRES

Ja es pot confirmar una de les notícies més esperades: Miki Núñez i Sara Roy són parella. Han estat molts mesos de rumors i especulacions sobre aquest possible idil·li amorós.

Parella a la vista

Sara Roy, parella de Miki Núñez, és coneguda en el món de la música, ja que va ser concursant de l'última edició de Factor X. Ara, ella i l'exconcursant d'Operación Triunfo han iniciat una relació sentimental.

Les especulacions es van acabar quan tots dos van aparèixer junts a la gala anual People in Xarxa, celebrada a Barcelona, on també van acudir un bon grapat de celebritats. Tots dos són molt reservats a l'hora de parlar de la seva vida privada, encara que van decidir fer el pas posant junts per primer cop.

Miki Núñez i Sara Roy junts a la gala anual People in Red, celebrada a Barcelona.
Miki Núñez i Sara Roy apareixen junts per primer cop en un acte públic | GTRES

Sara Roy és l'amor platònic de Miki

El cantant terrassenc va confessar que Sara Roy, excomponent del grup de música infantil català, Macedònia, era el seu amor platònic des de feia molt temps. El de Terrassa ha confessat que una de les primeres coses que va fer quan va sortir de l'acadèmia d'OT va ser comprovar si la cantant li seguia a Instagram. A partir d'aquí van començar a parlar i a quedar, fins al dia d'avui on sembla que ja són parella oficial.

És cert que cap dels dos ha confirmat la relació, encara és obvi que tots dos estan junts, ja no es necessiten més proves. Els primers rumors van sorgir al setembre d'aquest any, va ser la primera vegada que es va veure a Miki Núñez i Sara Roy junts cantant en un escenari de Manresa, tot i que tots dos van desmentir estar junts.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari