Miki Núñez anuncia les dates de la seva gira i del llançament del seu disc

El pròxim 13 de setembre el cantant presentarà el seu primer àlbum en solitari anomenat 'Amuza'

Miki Nuñez està a punt de treure el seu primer disc
Miki Núñez està a punt de treure el seu primer disc amb Universal Music | Instagram

Miki Núñez està de celebració i no és per a menys després que s'hagi publicat la llista de la seva gira que s'iniciarà el pròxim 25 d'octubre a Pamplona.

El jove noi català que ha representat enguany a Espanya en el Festival d'Eurovisió amb la cançó 'La Venda', està d'enhorabona i aprofitarà des d'octubre i fins al gener del 2020 la seva tirada per a gaudir com mai a dalt dels escenaris. 

Una llarga llista de ciutats

A banda de Pamplona, Miki tindrà l'oportunitat de veure's les cares amb els seus fans d'altres ciutats com Saragossa, Còrdova, Múrcia, Bilbao, Santiago de Compostel·la, Barcelona, València i Alacant, ciutat en què tancarà la gira. D'altra banda, cal recordar que el pròxim 13 de setembre el cantant presentarà el seu primer àlbum en solitari anomenat 'Amuza' i que tindrà el segell d'Universal Music.

Amb Miki, seran ja quatre els exconcursants d''Operación Triunfo 2018' que han tret un disc, com són: Natalia Lacunza, amb 'Otras Alas', Carlos Right amb 'Atracción' i Luis Mas amb 'Dime cómo hacemos'. Sens dubte, sembla que la carrera professional d'aquests joves no ha fet més que començar i que amb gires com les de Miki tindran l'oportunitat d'oferir al seu públic tot allò que més els omple: la música.

 

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari