Cuca García de Vinuesa carrega durament contra María Teresa Campos

La col·laboradora, que va compartir 15 anys amb la famosa presentadora en el programa 'Día a Día', assegura a 'Sálvame' que si expliqués el que sap aniria a la presó

María Teresa Campos en arxiu
María Teresa Campos en arxiu | GTRES

Cuca García Vinuesa va ser durant 15 anys la mà dreta de María Teresa Campos en el programa que presentava aleshores, 'Día a Día'; des de fa molt de temps però, no s’havia sabut res d’ella fins ara, quan ‘Sálvame’ ha contactat amb Cuca per esbrinar més coses sobre la cara oculta de la presentadora. Tot venia arran de les últimes declaracions que ha realitzat el periodista Víctor Sandoval, assegurant que Maria Teresa Campos hauria truncat un programa de Telecinco.

Cuca de Vinuesa carrega contra la família Campos

D’aquesta manera, ‘Sálvame’ trucava a Cuca per telèfon per tenir més informacions sobre la presentadora, i la col·laboradora va admetre que no podia parlar: «Tu saps la por que costa que jo t’expliqui si això és cert, i explicar-te intimitats d’haver estat durant 15 anys a ‘Día a Día’? No ho puc fer això».

 

Cuca García de Vinuesa s'enfronta a María Teresa Campos
Cuca García de Vinuesa s'enfronta a María Teresa Campos | CatalunyaDiari.cat

 

Tot i haver-se de mossegar la llengua, la col·laboradora no va dubtar en carregar contra Maria Teresa Campos: «Seria meravellós que el vostre programa fos un programa informatiu, que jo pogués dir-te de la A a la Z el que vaig viure des del primer dia que vaig començar amb María Teresa. Jo m'ho sé tot. Jo sóc la vida del programa ‘Día a Día’. És que és un llibre perquè amb tot el que ha ocorregut amb la família Campos...», va prosseguir, argumentant que no podia revelar res del que sabia: «Jo m'haig de mossegar la llengua. Si ‘Sálvame’ aconseguís que jo expliqués el que he viscut en el programa de María Teresa Campos, primer, jo aniria a la presó i, segon, em poseu un monument». L’enemistat però, no vindria només del programa que van compartir juntes, ja que segons va revelar posteriorment Belén Esteban, un fet diferencial hauria provocat la ruptura de la seva amistat: Maria Teresa Campos li hauria pres la parella a Cuca García de Vinuesa.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari