Apropament de la reina Letícia amb la televisió després de molts anys

La dona del rei Felip ha estat l'encarregada de parlar amb Telemadrid sobre els 200 anys del Museo del Prado
Letícia Ortiz durant el seu viatge a Cuba
Letícia Ortiz parla a Telemadrid sobre els 200 anys del Museo del Prado | GTRES

 

La reina Letícia no acostuma a parlar davant els mitjans, per tant és molt difícil aconseguir declaracions seves, però després de molt de temps sense parlar ho ha fet per un motiu especial.

  

Al Museo del Prado, la reina va tenir una trobada amb la televisió autonòmica de la capital, on va aprofitar per a donar unes declaracions en exclusiva. El motiu d'aquesta aparició és el bicentenari del museu.

 

Letícia Ortiz, molt orgullosa del Museo del Prado

La dona de Felip VI ha deixat constància de quina és la seva professió, ja que ha mostrat una gran habilitat per expressar-se davant les càmeres de televisió. Letícia Ortiz no ha dubtat en elogiar el treball del museu. «La gran institució cultural d'aquest país, fa 200 anys, i això és un esdeveniment singular i extraordinari. Ens hem de sentir orgullosos», comentava en exclusiva a Telemadrid.

  

La que fou periodista a TVE sabia que després de tants anys sense concedir cap entrevista ni cap declaració havia d'estar a l'altura. Durant aquesta petita conversa amb el mitjà madrileny, la reina ha recordat que un any el seu marit, el rei Felip, i ella van triar una foto feta en el museu per a la felicitació nadalenca.

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari