El preocupant malestar de la reina Letícia a Cuba

Els reis han aterrat aquesta matinada a Cuba després de més de nou hores de vol

La reina Letícia arriba a Cuba
La reina Letícia arriba a Cuba amb cara de pocs amics | GTRES

Durant la matinada d'aquest dimarts, els reis han aterrat a l'Havana, on la reina Letícia no solament ha sorprès pel seu 'outfit', sinó que també per la cara de pocs amics que mostrava durant l'arribada a la ciutat cubana.

La Reina Letícia, molt esgotada

A banda del seu 'look', un vestit d'Hugo Boss amb estampat de zebra, que ha estat molt aplaudit en les xarxes, la reina ha estat molt criticada per la seva actitud passiva. «Antipàtica, el seu cos era allí, a l'Havana, però la seva ment en el seu llit de Madrid. Filla, somriu una mica», comentava un usuari de Twitter. La reina Letícia va aterrar amb cara de pocs amics, potser pel cansament acumulat del viatge, ja que han estat més de nou hores de vol. El jet-lag també podria ser un dels principals factors d'aquest aparent malestar. Alguns fins i tot han fet mofes a les xarxes.

A causa del retard de l'hora d'arribada, el comitè de benvinguda cubà va cancel·lar la rebuda amb honors per un petit acte més senzill que va comptar únicament amb la presència de l'ambaixador d'Espanya a Cuba, Juan Fernández Trigo; l'ambaixador de Cuba a Espanya, Gustavo Machín; i pel ministre de Relacions Exteriors de Cuba, Bruno Rodríguez. Aquest viatge és el primer oficial que realitza un monarca espanyol al país del Carib.

També et pot interessar...


Comentaris
M.Angels
Home a veure les mateixes hores ha estat Felip pero ell sap estar en la situació. Ella no pero amb la preparacio que ha tingut podria ser més simpàtica a la fi li estem pagant totes les seves operacions i vestidets .. I crec que la monarquia en aquesta epoca no tindria que existir pero ja que l'hem de tenir....

envia el comentari