L'innovador 'look' de la reina Letícia per aquesta tardor

La reina ha escollit un 'blazer' en blanc i negre de la firma Uterqüe per acomiadar-se d'Espanya i posar rumb al seu viatge oficial a Cuba
La reina Letícia, a l'aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas | GTRES

Els reis d’Espanya han posat rumb cap a Cuba, en una visita històrica amb motiu del 5è centenari de la fundació de l'Havana, que acollirà la visita d’uns monarques espanyols per primera vegada a la història. Felip VI i la reina Letícia van rebre ahir un comiat amb honors a l’aeroport Adolfo Suárez de Madrid abans d’enlairar-se a l’avió que els ha deixat a la capital cubana aquesta matinada. 

'Blazer' d'Uterqüe amb estampat pota de gall

Per a l’ocasió, la reina ha decidit mostrar un estilisme innovador estrenant un ‘blazer’ que ha cridat l’atenció per la seva originalitat i que ha combinat a la perfecció amb bàsics negres; el resultat final, un acabat bicolor en blanc i negre elegant i a la vegada trencador.

 

L'estilisme de la reina Letícia és un encert per a aquesta tardor | GTRES

 

La peça central del seu ‘look’ ha estat el citat ‘blazer’, de tall recte i amb un estampat a quadres de pota de gall. Pertany a la firma Uterqüe, i tal com es pot veure a la seva botiga digital, té un preu de 179 euros, encara que actualment no està disponible. Per acompanyar el ‘blazer’, la reina ha escollit uns pantalons negres de tub i un jersei de coll alt del mateix color.

 

Per acabar, Letícia recupera un dels seus articles fetitxe: les sabates Prada de tacó d’agulla en color negre, combinats amb una bossa de mà de la firma Magrit tipus sobre i el seu anell preferit, de la firma Karen Hallam.

 

La reina Letícia amb les sabates de tacó d'agulla de Prada | GTRES

També et pot interessar...

Més notícies de la categoria Cor