Sorpresa absoluta per les paraules de Belén Esteban a Albert Rivera

La col·laboradora ha opinat sobre la dimissió d'Albert Rivera i ha demanat que la resta de polítics també assumeixin els resultats

Belén Esteban
Belén Esteban ha parlat clar sobre la notícia del moment | GTRES

La notícia de la dimissió d'Albert Rivera no deixa de generar opinions de tota mena, algunes que l'aplaudeixen i altres que prefereixen lapidar-lo. Però en la tarda d'avui ha aparegut una veu de defensa del polític i que ningú esperava.

En un moment concret de l'emissió d'aquesta tarda de 'Sálvame', Belén Esteban ha demanat el torn de paraula per donar la seva opinió sobretot el que estava passant. La col·laboradora, que en un primer moment s'ha mostrat molt cauta, ha dit que no opinaria sobre els resultats electorals, per a seguidament dir que li agradaria fer un petit comentari.

Aquest comentari venia a felicitar a Albert Rivera per la valentia a l'hora d'afrontar els resultats, i per agrair-li el pas al costat que ha fet. La carismàtica col·laboradora no s'ha quedat aquí i ha volgut anar més enllà. Seguidament ha afegit que també li agradaria que altres polítics fessin el mateix i que assumissin els resultats que han obtingut.

La col·laboradora ha estat requerida pel director

No sabem si la col·laboradora s'ha excedit en les seves funcions, però seguidament ha sortit del plató i s'ha adreçat cap al córner on es troba el director del programa. Desconeixem si l'han cridat per cridar-li l'atenció o si bé, l'han requerit per algun altre tema relacionat amb el programa.

També et pot interessar...


Comentaris
Sentit comu
El millor que podria fer, és seguir el mateix camí que en Rivera

envia el comentari