Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Esteban

Belén Esteban abandona 'Sálvame' entre llàgrimes quan Belén Ro afirma que ja no són amigues

La col·laboradora de Telecinco no va aguantar que Ro no confirmés que segueixen sent amigues i va acabar abandonant el plató plorant

Belén Esteban y Belén Ro en 'Sálvame' 8 noviembre
Belén Esteban va sortir plorant del plató de 'Sálvame' després de les paraules de la seva companya | La Coctelera
 

Gran tensió entre Belén Esteban i Belén Ro. Esteban ha abandonat plorant el plató de 'Sálvame' després de les dures paraules de la seva companya quan li van preguntar si encara continuaven sent amigues: «Prefereixo no contestar a això».

Esclata la tensió entre Belén Ro i Belén Esteban

Mentre comentaven el que estava succeint a la casa de 'GH VIP', Belén Esteban es trobava clarament disgustada i Carlota Corredera no ha dubtat a preguntar-li el perquè. La col·laboradora, llavors, ha explicat que estava tan callada perquè «ahir ho va passar malament i no volia tenir una discussió cada dia».

A més, ha explicat que prefereix no parlar perquè no aconsegueix entendre's amb Belén Ro. Això no li ha fet gens de gràcia a la seva companya, que ha contestat que «no té res més a dir mai més sobre temes personals públicament».

Carlota Corredera ha volgut intervenir en la tensa situació, preguntant-li a Ro: «Encara ets amiga de Belén Esteban?». Després d'uns segons de silenci, finalment ha respost que prefereix «no contestar això». Esteban no esperava aquestes paraules i ha abandonat el plató de 'Sálvame' entre llàgrimes.

Corredera no ha dubtat en seguir-la per intentar calmar-la, afirmant-li que la resposta no havia de significar que no eren amigues, simplement que Ro potser no volia contestar a plató. La col·laboradora de Telecinco va explicar que allò no era l'única raó per la seva tristesa. 

Així, sembla que el problema entre les dues 'Belén' va començar abans de la gravació de 'Sálvame'. Belén Esteban li hauria preguntat a la seva companya si assistiria al seu 46è aniversari i va obtenir una resposta negativa:  «Jo comptava amb ella perquè és amiga meva, però li he dit si venia i m'ha dit que no». 

També et pot interessar...