ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya supera els 31.000 morts per Covid-19 amb 130 les últimes 24 hores

El gran desig de Lidia Bedman, dona de Santiago Abascal

Els seguidors de la influencer la veuen com la primera dama

Lidia Bedman, dona de Santiago Abascal és una influencer amb molts seguidors
Els seguidors de VOX ja veuen a Bedman com la primera dama | Instagram

Lidia Bedman, dona de Santiago Abascal, ha sumat milers de seguidors i s'ha convertit en tota una influencer, que ja acumula 161.000 seguidors a Instagram.

Lidia Bedman és tota una influencer

La influencer es va casar amb Santiago Abascal el juny de l'any passat en una cerimònia religiosa. La boda va arribar després de quatre anys de relació amb el líder de VOX, amb qui té dos fills en comú. Lidia Bedman és llicenciada en Publicitat i Relacions públiques i té un màster en Direcció comercial i Màrqueting i un altre en Comunicació de Moda.

  

Lidia Bedman va deixar una frase molt esperançadora per VOX. «No veig el moment que acabi la setmana», va dir Bedman, demostrant les ganes per veure els resultats, després del bon pronòstic de les enquestes. Aquestes paraules van ser rebudes com si es tractés una declaració d'intencions. 

«No veiem el moment d'anar a votar al teu marit» o «Seràs la futura primer dama», van comentar els usuaris d'Instagram.La dona del líder de VOX sempre ha intentat evitar tractar temes polítics a les xarxes socials, i si ho fa, és de manera molt indirecta.

També et pot interessar...


Comentaris
Jordi
No deien que estava separat?
Rosa siuraneta
El fet de estar casada amb aquest car però betonico ja diu qui es aquesta dona

envia el comentari