Gh Mitele

'GH VIP', principal afectat de la programació d'aquest diumenge

El programa no s'emetrà a Telecinco fins que acabi la programació especial sobre les eleccions

Els comicis d'aquest diumenge han obligat a Telecinco a cercar alternatives que facin viable l'emissió del debat de 'Gran Hermano', sense perdre de vista el seguiment electoral lògic que totes les cadenes ja estan preparant.

En aquest casTelecinco ha apostat per convertir-ho en un privilegi que beneficiarà a uns quants espectadors del format que podran seguir el transcurs regular de la gala, mentre que la resta veuen l'especial electoral. El mètode escollit serà el següent. Telecinco emetrà un especial de seguiment fins al punt de les 23:30h i de mentre, el debat del reality s'estarà emetent pel servei de vídeos de Mediaset, Mitele.

La idea va molt més enllà i  es converteix en una emissió exclusiva ja que només hi tindran accés a aquest 'streaming' tots els usuaris que tinguin contractada una de les tarides de pagament de Mitele PLUS.

Un cop finalitzi l'especial informatiu a Telecinco, es reprendrà l'emissió regular i tothom podrà veure tot allò que estigui passant al major reality de la televisió.

La iniciativa no agrada als seguidors del 'reality'

Aquesta acció va englobada dins de les jugades que està fent Mediaset perquè la gent contracti aquest servei extra de vídeos, oferint tot un seguit de privilegis com per exemple informacions privilegiades de 'Gran Hermano' o l'accés a episodis de ficcions que encara no s'han vist a la pantalla petita. Aquesta decisió no ha agradat del tot als espectadors que s'han queixat i han assenyalat la proposta com a injusta, sobretot per tota aquella gent que segueix el reality des de sempre.

També et pot interessar...