Albert Rivera durant la seva visita a 'El Hormiguero'

El detall d'Albert Rivera amb la perruquera de Malú

Els cinc candidats van fer gala ahir de la seva bona planta, i van voler passar tots pel servei de perruqueria i estilisme, tot i que Rivera va portar la perruquera de la seva parella

Ahir a la nit s’emetia el debat presidencial televisat amb 5 candidats principals per presidir el govern espanyol: Pablo Casado, Santiago Abascal, Pedro Sánchez, Albert Rivera i Pablo Iglesias. Cadascun dels candidats abans de sortir en directe, havien de lluir amb molt bona cara i radiants davant aquesta cita transcendental amb l’audiència, així que quan van arribar,  van passar per l’equip de perruqueria i maquillatge del set però cadascun d’ells ho va fer amb les seves particularitats.

Albert Rivera porta la perruquera de Malú

El primer a arribar, Santiago Abascal, no va requerir el servei de perruqueria, ja que  duia la barba i els cabells acabats de tallar, però sí que es va deixar maquillar i se li va posar col·liri als seus ulls perquè els tenia irritats.

Per la seva banda, Pablo Iglesias, portava la barba recentment retallada, i menys espessa que habitualment, però es va deixar pentinar la seva habitual cua i va demanar que li fessin natural i sense res de laca. La sorpresa va ser quan va arribar el torn d’Albert Rivera, que no es va deixar tocar per l’equip de perruqueria, sinó que portava a la seva pròpia estilista, la coneguda Soledad Rebollar, que és molt famosa en el món de les celebritats i a més, és la perruquera i maquilladora de Malú, parella del polític.

 

Soledad Rebollar és una experta perruqera que treballa per molts artistes i models
Soledad Rebollar és una experta perruquera i estilista que treballa per molts artistes i models | Twitter

Pablo Casado tampoc es va deixar tocar la barba ni el cabell, però sí que es va deixar maquillar; l’últim en arribar, Pedro Sánchez, es va deixar arreglar el cabell, pentinant-lo amb un mica de laca per fixar-lo a la perfecció i després li van aplicar el maquillatge de rigor per ocultar les petites imperfeccions que pogués captar la càmera.

També et pot interessar...