Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Guàrdia Civil

Suspenen els permisos dels guàrdies civils destinats a Catalunya pel 10-N

La petició va dirigida a tota la plantilla estable i que consta de gairebé 3.800 agents
Guàrdia Civil
La Guàrdia Civil prepara un dispositiu especial pel 10-N | Catalunya Diari

Les protestes i concentracions previstes per al pròxim diumenge 10-N han provocat que tots aquells  guàrdies civils destinats a Catalunya que s'havien demanat festa, hagin d'acudir a treballar d'igual forma.

Segons ha avançat 'Voz Pópuli', s'ha enviat un comunicat a totes les casernes de Catalunya per tal d'informar que els agents hauran d'estar disponibles durant tota la jornada electoral  i que, per tant, s'hauran de presentar a treballar amb el seu respectiu uniforme i les seves pertinents obligacions.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

La Policia Nacional també enviarà efectius de la UIP i la UPR

Això no obstant, es podran salvar d'aquesta crida aquells policies que justifiquin la seva absència per motius de pes personal. Aquesta petició va dirigida a tota la plantilla estable de la Guàrdia Civil que exerceix en els diferents indrets de Catalunya i que consta de gairebé 3.800 agents.

Però aquest dispositiu especial no només afectarà la Guàrdia Civil, sinó que la Policia Nacional també té previst enviar efectius de la UIP i de la Unitat de Prevenció i Reacció (UPR), des de diferents punts d'Espanya.

Un desplegament «ambiciós» 

En aquest sentit, asseguren que, malgrat que no hi ha dades exactes, el desplegament pel 10-N serà «ambiciós» i que, fins i tot, podria ser superior al que va tenir lloc per la sentència del procés català.

Queda clar, doncs, que les diferents forces de seguretat de l'Estat estaran més que disponibles durant una jornada electoral inusual que, sens dubte, estarà marcada per les convocatòries programades per Tsunami Democràtic i la mobilització de centenars de persones arreu de Catalunya.

També et poden interessar...