La candidata popular per Barcelona a les eleccions generals, Cayetana Álvarez de Toledo

La possible nova parella catalana de Cayetana Álvarez de Toledo

La política del partit popular i el periodista català Arcadi Espada estarien junts

Surt a la llum la possible relació entre Cayetana Álvarez de Toledo i el català Arcadi Espada. Tots dos van ser caçats junts al febrer i ara segons revela la revista 'Lecturas' han iniciat una relació sentimental.

Fa mesos que es parla sobre una relació sentimental entre la política del PP i el periodista català Arcadi Espada. Ara després de tants mesos, s'ha confirmat la notícia, tots dos són parella.  Els rumors van començar al febrer d'aquest any, on tots dos van ser caçats junts en el Judici del Procés. La coincidència i la complicitat en alguns dels seus arguments utilitzats donava a entendre que havien compartit, almenys, una xerrada. Era evident que es coneixien prou bé.

Cayetana Álvarez i Arcadi Espada
Molts han insinuat una relació entre Cayetana Álvarez i Arcadi Espada | Cedida

Pillats prenent una copa junts

La revista 'Lecturas' ha revelat en exclusiva que Cayetana i Arcadi mantenen una relació. La periodista que signa la notícia afirma que ella els ha vist prenent una copa en un bar de moda de Madrid. Aquesta teoria es pot confirmar pel fet que la gent del voltant de la parella no desmenteixen la notícia, simplement es limiten a somriure. Tot sembla indicar que la relació entre els dos va començar com una bona amistat que hauria poder acabat en una relació amorosa.

També et pot interessar...