La possible nova parella catalana de Cayetana Álvarez de Toledo

La política del partit popular i el periodista català Arcadi Espada estarien junts

La candidata popular per Barcelona a les eleccions generals, Cayetana Álvarez de Toledo
La candidata popular per Barcelona a les eleccions generals, Cayetana Álvarez de Toledo | Cedida

Surt a la llum la possible relació entre Cayetana Álvarez de Toledo i el català Arcadi Espada. Tots dos van ser caçats junts al febrer i ara segons revela la revista 'Lecturas' han iniciat una relació sentimental.

Fa mesos que es parla sobre una relació sentimental entre la política del PP i el periodista català Arcadi Espada. Ara després de tants mesos, s'ha confirmat la notícia, tots dos són parellaEls rumors van començar al febrer d'aquest any, on tots dos van ser caçats junts en el Judici del Procés. La coincidència i la complicitat en alguns dels seus arguments utilitzats donava a entendre que havien compartit, almenys, una xerrada. Era evident que es coneixien prou bé.

Cayetana Álvarez i Arcadi Espada
Molts han insinuat una relació entre Cayetana Álvarez i Arcadi Espada | Cedida

Pillats prenent una copa junts

La revista 'Lecturas' ha revelat en exclusiva que Cayetana i Arcadi mantenen una relació. La periodista que signa la notícia afirma que ella els ha vist prenent una copa en un bar de moda de Madrid. Aquesta teoria es pot confirmar pel fet que la gent del voltant de la parella no desmenteixen la notícia, simplement es limiten a somriure. Tot sembla indicar que la relació entre els dos va començar com una bona amistat que hauria poder acabat en una relació amorosa.

També et pot interessar...


Comentaris
Roma
Be, si d,aixo en voleu dir un català... jo arran dels seus comentaris sobre els infants amb necessitats especials, no li diria ni que es persona. Això si, fan bona parella, tal para cual
Rosa
Es junta el pa i la gana
Amaranta
No hi perdo ni uns segons. Deu els cria, ells s'ajunten!!
Camaro
Bé, en principi tenia dubtes que hi hages algú amb tantes tragaderas pero si es el tal Arcadi ja m'ho crec. Me'ls imagino al llit...¡¡Por España paracuellos!! . Egggs quin fastic!!
Isabel Mayor Roda
Tal para cual

envia el comentari