Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

Arcadi Espada torna a la polèmica per atacar els gossos i els seus propietaris

El columnista ha acusat aquests animals d'apoderar-se «de l'espai públic»

Arcadi Espada és aquell personatge mediàtic que sempre està immers en la polèmica.  Les seves declaracions sobre la víctima de 'La Manada' i sobre les persones amb síndrome de Down, a més de quan va utilitzar «mariconàs» com a insult, són alguns dels episodis que el columnista ha protagonitzat. Aquesta vegada Espada ha atacat els gossos i els seus propietaris amb afirmacions totalment esbojarrades

Espada considera que els gossos són una «epidèmia» a Espanya

En la columna de 'El Mundo' d'aquest dimarts, Arcadi Espada ha criticat la presència de gossos a les ciutats espanyoles que, segons ell, són una «epidèmia». El seu relat comença amb la història d'un nen que aprèn a caminar al Turó Park, on ell va a passejar, i desemboca a la reflexió que els gossos «s'han apoderat de l'espai públic». 

Però va més enllà i, a més de criticar els gossos, afirma que són perillosos i diu que «l'any passat van matar a cinc persones, van ferir-ne un número indeterminat i van embrutar, irritar, molestar i espantar a milions».

La columna ha causat molta indignació a les xarxes

Com no pot ser d'una altra manera, els tuitaires han començat a fer de les seves i han alertat a Pérez-Reverte, un altre escriptor —i amant dels gossos— a qui li encanta discutir per Twitter. Amb els atacs gratuïts d'Espada i la polèmica columna, no han estat pocs els indignats que s'han llançat a defensar els gossos. 

 

El columnista assegura desconèixer «les raons psiquiàtriques que expliquen la creixent afició per les mascotes»

Fins i tot, assegura: «Desconec les raons psiquiàtriques que expliquen la creixent afició per les mascotes», de manera que acusa els amants dels gossos de patir alguna malaltia mental, encara que ell mateix assegura després que és «narcisisme».

I és que és obvi que a ningú li agrada que un gos el molesti, ni que els propietaris dels animals no recullin els excrements, però és que Espada ha anat més enllà. De criticar les caques a la via pública a «exigir mesures polítiques urgents» contra els gossos hi ha una gran distància. Esperem, pel benestar dels amants dels gossos i dels mateixos animals, que les demandes del columnista siguin ignorades.

També et pot interessar...