Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Gabriel Rufián

Rufián creu que el que separa a Bertín Osborne de dirigir TVE és un acord d'esquerres

El portaveu d'ERC al Congrés creu que podria ser així si guanya el pacte de centredreta al govern

Gabriel Rufián
El portaveu d'ERC al Congrés segueix apostant per un pacte d'esquerres | CatalunyaDiari.cat

Gabriel Rufián segueix exercint pressió sobre Podemos i PSOE perquè aquest arribin a un acord  i no aboquin a Espanya a noves eleccions. Aquesta vegada el diputat ho ha fet, com ja comença a ser habitual, a través de Twitter. En la publicació ha  temptejat què podria passar en el cas que es formés un govern de centredreta si els d'esquerres no arriben a un acord.

L'aposta de Rufián és situar a alguns dels líders més coneguts en suposats respectius càrrecs, per exemple, a Arrimadas li assigna el Ministeri d'Interior i a Abascal el de defensa, però el que més ha cridat l'atenció sobre el tuit és el fet que situa a Bertín Osborne  com a director de TVE. 

Segons ell només es podria evitar amb un acord d'esquerres

El portaveu d'ERC creu que només hi ha una cosa que pugui impedir aquesta situació: «El que separa a Arrimadas del Ministeri de l'Interior, a Marco de Quinto del d'Economia, a Abascal del de Defensa  i a Bertín Osborne de dirigir TVE, és un acord de les esquerres». L'estratègia de Rufián podria ser crear un imaginari perquè tant PSOE com Podemos reaccionin i arribin a un acord de govern abans que es pugui arribar a una situació com la que exposa el republicà.

«O s'aconsegueix, o el que ha passat a Madrid passarà a la Moncloa» assegura, referint-se a l'acord de dretes entre PP, C's i Vox per governar a l'Ajuntament de Madrid. A més a més, ha conclòs «El 10/11—el dia que se celebrarien noves eleccions si no hi ha acord—  és jugar a la ruleta russa amb 5 bales».

La polèmica d'Osborne

Cal recordar que el cantant, i presentador de ' Mi casa es tu casa', ha fet unes declaracions polèmiques en els últims dies sobre el feminisme i els drets de les dones que van provocar moltes crítiques en contra d'ell. «Espanya no necessita un moviment feminista com aigua de maig»  o «jo crec que a Espanya avui dia això no té sentit» van ser algunes de les paraules que va dedicar al moviment i que Rufián hauria aprofitat per apuntar què podria passar si arribés a ser el director de TVE,  un carrec que recordem s'ecscull des del Congrés i el Senat.

També et pot interessar...