El vermell de Letícia destaca sobre la resta de colors

El lloc de Catalunya on el rei Felip vol portar la seva filla

El monarca va confessar el seu desig de tornar a Catalunya amb la seva filla

Els reis i les seves filles van entrar a l'auditori del Palau de Congressos de Barcelona amb un gran somriure. La sortida va ser idèntica a l'arribada, on la Família Reial va ser corejada pels assistents. El rei Felip VI va aprofitar aquest bany de masses per a xerrar amb els convidats.

El rei Felip vol portar Elionor a Girona

Després de l'acte, el rei Felip VI va compartir impressions amb els assistents als premis Princesa de Girona. En una petita conversa amb un grup de dones que venien de Girona, el rei va comentar un desig. «A veure si puc portar la meva filla a Girona», els hi va confessar el rei en privat. «Ha de venir, Majestat, necessitem que ens visiti», li deien les assistents. «Clar, clar», assentia el rei entre somriures. L'entusiasme pel rei era tan gran, que tothom volia fer-se fotos amb ell.

El rei Felip al costat de la princesa Elionor durant el seu discurs
El rei Felip vol portar la princesa Elionor a Girona  | Cedida

La diferència entre el Palau de Congressos i el carrer era brutal, mentre a l'auditori tot eren ovacions i bones paraules, a l'exterior es cremaven cartells amb fotografies de la Família Reial. Davant les crítiques, la princesa Elionor va sorprendre a tothom amb el seu excel·lent català, un idioma que practica i estudia segons ha confirmat la seva mare,  la reina Letícia. La relació de la Casa Reial amb Catalunya és molt més bona del que es creu, tots els membres de la família parlen català amb fluïdesa, a més que durant el discurs de la princesa,  es va lloar molt el poble català.

Catalunya en el cor de la Família Reial

«Gràcies pel vostre compromís amb els joves i amb una terra, Catalunya, que sempre ocuparà un lloc especial en el meu cor». Així es va pronunciar el rei que sempre ha estimat Catalunya, lloc on precisament va ser l'encarregat de portar la bandera espanyola durant la inauguració dels històrics Jocs Olímpics de Barcelona 19992.

També et pot interessar...