Vicente Vallés i Ángeles Blanco, rivals a la televisió, parella a la vida real

Fa gairebé dues dècades que són parella

De tant en tant sorgeix l'amor darrere de les càmeres, i si no que l'hi preguntin a Vicente Vallés i Ángeles Blanco. Els dos van començar a treballar en els informatius de Telecinco l'any 1999, per la qual cosa és de suposar que el seu amor es va gestar en aquesta etapa, quan van substituir a Fermín Bocos en l'edició de cap de setmana. 

Ara ell ha passat a Atresmedia i presenta Antena 3 Notícies, mentre que ella segueix com a periodista d''Informativos Telecinco'. Mai han amagat el seu amor, per la qual cosa Vicente Vallés es va sorprendre en veure que alguns mitjans van informar de la seva relació: «Em sorprèn que això sigui notícia ara». El cas és que fa gairebé dues dècades que són parella i comparteixen un fill en comú. Se'ls va poder veure molt junts a la grada del concert de suport a la candidatura de Madrid 2020, on diversos periodistes del cor els van caçar més enamorats que mai.

El periodista Vicente Vallés | dsfdsf

Vicente Vallés, una de les cares del debat

Vicente Vallés, presentador d'informatius d'Antena 3, ha estat una de les persones escollides per moderar el debat de candidats del 10 de novembre. Tot i estar exposat a les càmeres, se'n sap molt poc de la seva vida privada. Vallés ja havia estat casat abans amb la periodista Lucía Méndez, una coneguda periodista de 'El Mundo'. Vallés i Blanco, però, ja fa anys que son parella i s'han convertit en dues de les cares més mediàtiques del panorama televisiu espanyol. 

  

no és aquí on van començar el seu idil·li amorós del qual algun temps després naixeria el fill que tenen en comú. La seva relació va començar temps després