L'inesperat debut de Maite Galdeano com a presentadora

La notícia ha agafat per sorpresa a tots els col·laboradors que pensaven que l'escollit seria un dels col·laboradors habituals.

Els dilluns segueixen sent dia de càsting al plató de 'Sálvame' i avui li ha tocat debutar a una habitual del món dels realitys. Si fins ara han superat la prova de presentar la primera franja de 'Sálvame' algun dels col·laboradors del programa, avui ho ha fet una persona experta al format, Maite Galdeano

La mare de Sofía Suescun ha visitat les instal·lacions de Mediaset  per participar a 'Sálvame' com a convidada, però les normes han canviat a les quatre de la tarda i s'ha anunciat que la Galdeano seria l'encarregada de substituir a Jorge Javier Vázquez  fins a l'arribada d'aquest a les cinc de la tarda. En un primer moment els col·laboradors han reaccionat amb incredulitat davant de la notícia però quan l'han vist desfilar per les escales centrals del plató han començat a donar per bona la notícia.

No ha estat ben rebuda per part dels col·laboradors

Cal recordar que aquest càsting públic per a Galdeano arriba en un moment en el qual té a una gran part de l'equip de col·laboradors del programa en contra i això ha dificultat notablement la seva tasca davant de càmera.

Per exemple, Gema López, ha dit en una de les seves primeres intervencions que ella només estava a les ordres del director i no pas de la Galdeano que estava allà de passada. També Belén Esteban ha rebut amb mala gana la notícia i ha fet cas omís a les instruccions de la Galdeano. Per últim, Kiko Matamoros ha fet broma amb la concursant de realitys, tot vulnerant les normes que ella intentava imposar.

Podríem dir que Maite ha superat la prova, però caldria que polís alguns aspectes com per exemple, el fet de dissimular quan la direcció li parla per línia interna o inclús les interpel·lacions que té amb els col·laboradors. Anteriorment, Laura Fa, Rafa Mora  i Belén Esteban ja han estat provats com a presentadors ocasionals del format de les sobretaules.

També et pot interessar...