YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

María José Campanario torna a ingressar d'urgència per una crisi de fibromiàlgia

L'odontòloga torna un altre cop a l'hospital a causa de la seva malaltia

María José Campanario torna a estar ingressada   | Cedida

María José Campanario, dona de Jesulín de Ubrique, ha patit una nova crisi que ha provocat el seu ingrés a la Clínica La Llum de Cadis.

Des de fa temps se sap que sofreix fibromiàlgia i que aquesta malaltia li ha portat en diverses ocasions a haver de ser hospitalitzada. I això és precisament el que li ha tornat a passar aquests dies.

Nova recaiguda

Des de feia diversos mesos, María José es trobava molt millor d'aquesta patologia que li produeix forts dolors musculars. Per aquest motiu tres dies per setmana està treballant en una clínica dental a Lloret de Mar. Aquesta recaiguda ha suposat que hagi de fer una aturada en la seva labor professional i que hagi de tornar a posar-se en mans de metges per superar la fibromiàlgia que pateix des de fa uns deu anys.

També et pot interessar...

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari