Els actors Sara Espígul i Marc Martínez, a punt de donar a llum

Esperen el seu segon fill en comú

Queda molt poc perquè Sara Espígul i Marc Martínez tornin a tenir un altre fill. No és el primer cop que els actors passen per un embaràs, ja que l'any 2015 van tenir el seu primer fill en comú, la petita Mia. Ell també té un altre fill fruit d'una relació anterior.

   

Instagram ha estat l'àlbum oficial de les fotografies de l'embaràs de Sara Espígul. La protagonista de la sèrie 'El crac' ha anat publicant el procés on s'ha vist de manera progressiva l'augment de la seva panxa. Ara mateix està de vuit mesos, per tant li queden escasses setmanes per donar llum al seu fill. La parella d'actors està molt feliç amb l'arribada del seu segon fill en comú.

Humor i embaràs, els missatges de Sara Espígul a les xarxes socials

Ja no queda res i una bona prova és la panxa que no para de créixer. La mateixa Sara fa mofa d'ella mateixa a les xarxes socials. L'humor amb què està vivint aquest segon embaràs ha contagiat les xarxes socials de comentaris positius i elogiant la seva actitud. La parella està passant per un excel·lent moment personal, i així ho demostren a les xarxes.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari